Reporty HIT Zlín, Mibosport Svitavy, testování v Určicích

Igor Vlahovič


Víkend nabitý závody byl bohatý i na reportáže a testovací akce. Zatímco já jsem napsal online report ze svitavské dráhy, kde se v sobotu jel závod Mibosport Cupu a v neděli jsem otestoval střídavé systémy kategorie Stock ZERO, na jiných místech se konala obdobná činnost.

HIT Zlín – 21.5.2011 se na dráze v Otrokovicích konal první závod letní sezóny 2011. Vládla tam pohodová atmosféra a pouze počasí opět promluvilo do závodu a jeho vývoje. Zajímají vás podrobnosti ? Pak je tu pro vás ODKAZ na článek redaktora Karla Martince z klubu Elišky Junkové. Karel opět hodně fotil.

Mibosport Cup Svitavy – jak to zde probíhalo jste mohli sledovat v mém online reportu již v sobotu 21.5.2011. Ale proč si nepřipomenout pohodovou atmosféru této akce, když si můžete přečíst REPORT mladého redaktora Dominika Maška. Dominik si dal práci i s výsledky jednotliých kategorií a samozřejmě fotil.

Testy v Určicích – již v sobotu 28.5.2011 se koná na této trati první závod seriálu Určice Cup 2011 s modely 1/18. Karel Martinec se v neděli na dráze objevil s kolegy s klubu a otestovali poprvé modely před závodem. Na dráze se potkali s kluky Hájkovými. Pan Matějka opět připravil dráhu a kluci jezdili a testovali. Krátký report najdete ZDE.