Grand finále Xray Nosram Challenge Trenčín – info

Igor Vlahovič


Závěrečný závod seriálu Xray (Nosram) Challenge je před námi. Již dnes bude možné na dráze Hudy aréna volně trénovat a ladit tak své modely na zítřejší kvalifikace. Závod se tak koná v termínu 29.4. – 1.5.2011, přičemž stačí na závod přijet až v sobotu 30.4.2011.

Registrace již byly uzavřeny, ale přihlásit se je možné i přímo na místě u časomíry. Pojede se na venkovní trati a v případě napřízně počasí se vše stěhuje do haly, kde je taktéž asfaltová dráha.

Ubytování je možné v areálu firmy za symbolický poplatek, mnozí si zajistili ubytování v penzionech nedaleko.

Redakce Masters se na tuto akci také připravila, protože zřejmě pouze na tomto portálu bude od soboty probíhat ONLINE report z místa dění. Nyní tedy k podrobným informacím, které považuji za důležité:

Kategorie: 6 kategorií, do kterých se bylo možné přihlásit. Pokud vás zajímají jezdci již přihlášení, pak stačí navštívit tento odkaz, na kterém si vyberete příslušnou kategorii – TC Modified, TC Stock, TC Superstock, F1, GT, TC 1/10 Nitro.

Program:

Pátek – volné tréninky

Sobota – kvalifikace

Neděle – finálové jízdy 

Časový harmonogram reportu: report začne v sobotu kolem 9. hodiny. To již budu v areálu a začnu pracovat. Nové informace budou k dispozici zhruba po hodinových intervalech. V neděli pak bude systém podobný – po každém ukončeném kole bude upload textu.

Kromě textu by neměl být problém nahrávat aktuálně i foto. Protože jsem si aktivoval internet v zahraničí a přes mobilní telefon (coby modem) budu schopen nahrát jak text, tak i foto. Bude to pomalejší, ale plně funkční. Videa, která pořídím nahraji až na lepším připojení. Buď z penzionu či jiného místa v případě free wifi, jinak až z domu. Nicméně text a foto jsou dostačující.

Závod by měl být s ONLINE výsledky, tedy na webu My RCM. O tom vás budu taktéž informovat.

Budu psát report, budu závodit v kategorii TC Stock. Bude toho hodně, bude to náročné. Ale půjde o napínavou zajímavou závodní akci a ten víkend by měl stát za to. Takže již zítra ráno začínáme…