PX Racing následuje RC AK-Team

Igor Vlahovič


Jakuba Šimurdu a jeho projekt RC AK-Team jsem vám zde již představoval. Nyní na scénu přichází další nadšenec jezdec modelů elektro, který je ze zlínského kraje, jezdí především HIT Zlín a v současné době udělal velký skok kupředu v jízdním stylu.

O kom je řeč tentokráte ? O Pavlu Novotném. Je to taktéž mladý a nadějný pilot, který je také na začátku možné slibné kariéry. Zda to bylo po vzoru Jakuba Šimurdy nebo z jiného důvodu, i Pavel se vrhl do tajů www stránek. Vytvořil si osobní presentaci, kteou nazval PX Racing a pomalu začíná plnit stránku obsahem.

Jak to všechno vypadá se můžete přesvědčit osobně na tomto ODKAZU. Tento hlavní link jsem přidal i do odkazů na tento portál.

O MČR, které se konalo ve Rtyni v Podkrkonoší se napsalo již hodně a vesměs pozitivně. Pavel nesměl chybět na seznamu spokojených jezdců a na jeho stránkách se nechází REPORT z jeho pohledu. Přímý link na článek máte přímo ZDE.

Všichni pevně věříme, že Pavel vytrvá ve své započaté činnosti a my se tak budeme moci pravidelně těšit na články a informace z jeho pohledu. To vše na jeho OSOBNÍ stránce.