ARC Slavkov otevírá areál pro veřenost a dále informuje

Igor Vlahovič


Po brigádě, která proběhla minulý týden v RC areálu Bayer Arena ve Slavkově u Brna vám oznamujeme potěšující zprávu. A to, že již tento čtvrtek 21.4.2011 se otevře areál pro širokou veřejnost. Takto bude areál otevřen každý čtvrtek od 16. do 20 hodin. Nyní k organizaci těchto otevřených dnů:

První jízdy – 21.4.2011 a pak každý čtvrtek (pokud bude velká akce před nebo nepřízeň počasí, pak budete předem informováni)

Doba otevření – od 16. do 20. hodin

Modely – pouze elektriky všech měřítek

Vstup – zdarma

Vybavení – 220V, stoly, krytá tribuna a depa. Kompresor, WC budu domlouvat. Parkoviště v areálu dostatečně velké

Kontakty: jako člen klubu ARC Slavkov mám na starosti provoz elektromodelů na této trati a vše kolem. Tedy i závod na 10 hodin TT-01 a jiné závodní akce. V případě potřeby volejte 603 520 835. Pomáhat mi bude Aleš Bayer, se kterým se budeme střídat právě ve čtvrtky, telefon 721 289 929

Na dráze budeme schopni poradit začátečníkům s nastavením modelů, připravit podvozek Tamiya TT-01 na Tamyia Cup apod. Nebojte se přijet. Pokud budou trénovat závodní speciály a pomalejší modely, bude to řízeno. Aby nedocházelo ke kolizím.

Areál ve čtvrtek bude vyhrazen pouze pro modely elektro a záměrem je také dát příležitost mladým juniorům otestovat si zručnost v klidu a bez hluku.

 

Ladění spalovacích modelů by mělo býti odděleno. Pokud bude zájem trénovat se spalovacím modelem (1/10, Large Scale atp.), pak je možnost kontaktovat klub, stát se jeho členem, obdržet přístup a v týdnu od 9. hodiny do 17. hodiny jezdit dle libosti. To se samozřejmě týká i majitelů elekter.

Na členství klubu se může zájemce dohodnout s ředitelem klubu panem Dušanem Bayerem osobně. Výše poplatku bude dojednána osobně a klub je schopen zohlednit finanční situaci zájemce. „Elektrikáři“ mohou mít i jinou výši poplatků jak majitelé LARGE SCALE modelů. Vše je na osobním jednání a konsensu. Zájemci však musí počítat s pomocí klubu formou brigád atp.

 

Další informací je možná úprava pravidel v sezoně LARGE SCALE onroad:

– program je jasný. V sobotu se pojede MČR Porsche Cup a MČR Touring Cars. V neděli pak MČR EKO. Jedná se nyní o možnosti, že že s modelem Porsche se bude moci jet i v TC a taktéž v EKO kategorii. Což například pomůže mně, protože chci jezdit a podporovat zároveň Tamiya Cup a sobotní termíny Porsche se mi kříží. Takže to vypadá, že budu jezdit MČE EKO. Ale to je ještě v jednání a budete o tom informováni.

Jasné je také to, že se závodu LS může účastnit jezdce bez licence RC AČR, ale musí počítat s vyšším startovným. Tedy 650 Kč namísto 500 Kč, pokud je členem klubu a má platnou licenci RC AČR.

Tento čtvrtek se tedy na vás budme těšit.