Aktuální práva o stavu fóra RCauta.net

Igor Vlahovič


Vážení modeláři a návštěvníci fóra rcauta.net,

dovolte nám, abychom vás všechny přivítali na znovuotevřeném fóru rcauta.net. Bylo dlouho voláno po změnách na fóru, tak k nim tedy došlo. Nahrál se nový systém pro fórum a Hlavní stránka, kde byly články, prochází také úpravou a přechodem na rychlejší CMS, protože se počítá s pravidelnou aktualizací.

Všechny příspěvky na fóru byly zachovány, stejně tak i nicky a hesla pro přihlášení. Nepodařil převést Podpisy a Avatary u vašich Profilů. Vše si můžete znovu nastavit a nahrát v Profilu.

Zároveň se všemi změnami došlo k rozloučení s dosavadními Administrátory. Jediným Administrátorem je nick Admin. Prosím, neřešte zde na fóru důvody tohoto opatření. Všechny takové příspěvky nebo vlákna budeme nuceni odstranit.

Moderátoři. Rádi bychom se vám touto cestou veřejně omluvili za rcauta.net za potíže, které vás jako moderátory mohly poškodit na dobrém jméně při vypnutí stránek rcauta.net. Formulace odůvodnění vypnutí fóra a stránek použitá na stránkách rcaua.net byla nešťastná a neměla s Vámi nic společného. Byl to čistě problém mezi majitelkou domény rcauta.net a předchozích Administrátorů.

A teď k představám fungování fóra. Rádi bychom po všem nehezkém, co změnám předcházelo, abychom šli všichni v klidu dál.

Jelikož sem na fórum chodí v drtivé většině fandové do RC aut, kteří si jdou popovídat o svých modelech, tak tento stav chceme zachovat i do budoucna, o tom žádná. Jenže je zde i druhá strana mince, a to je chování pár jedinců, kteří slovně napadají nováčky za to, že se ptají na blbosti a stále opakují otázky atd. Chápeme tuto těžkou situaci všech modelářů, kteří musí stále dokola vysvětlovat to samé, ale proto sem přeci chodíme, abychom pomáhali sami sobě. Tento nešvar (peskování nováčků) budeme potlačovat, protože každý z nás začínal a ne každý je počítačový génius. I nováčci nakonec najdou vyhledávání.

Změní se zcela přístup administrátorů k uživatelům. Pokud kdokoliv požádá o pomoc, pokusíme se mu vyhovět, ale pouze za podmínky, že k tomu použijete SZ. Nebudete štěkat na fóru. Takové štěky budou bez upozornění mazány. Bylo slušně požádáno uživatelem DavidDevera a bigfoot o přidělení práv k jejich klubům, neprodleně se tak stalo. Bylo slušně požádáno o obnovu SZ a SZ jsou obnoveny. Bylo hodně připomínek k novému vzhledu. OK, máte defaultní modrou. Takto si představujeme vztah mezi námi.

Všechny problémy s fórem budeme řešit, ať už budou jakékoliv. Jenom je, prosím, neřešte na fóru, ale pře SZ, kterou pošlete. Posílejte všechny návrhy a připomínky, které fóru mohou prospět. Nebráníme se ničemu. Dojde od vás návrh na zřízení čehokoliv a budeme-li moci to udělat, uděláme to, popřípadě necháme o návrhu hlasovat.

Pravidla. Budeme s vámi všemi rádi konzultovat jejich podobu, která je dočasná. Založí se nové vlákno, kde se budete moci se k nim vyjádřit, ale žádáme vás o slušné a konstruktivní připomínky s odůvodněním, proč se co má změnit nebo doplnit.

Omlouváme se všem za nepříjemnosti způsobené přechodem na nový systém fóra a případné problémy s tím spojené. Zapomeňme na vše špatné a pojďme společně udělat toto fórum nejlepším fórem o RC autech.

6. 4. 2011 ve 20:00 s definitivní platností spouštíme fórum.

S přáním hezkého dne

za RCauta.net

Miloslav Pála a Jaromír Špánek