Soutěž o RC vrtulník od Modelářka.cz

Igor Vlahovič


Ve spolupráci s internetovým obchodem Modelářka.cz připravil portál Masters.cz pro své čtenáře soutěž o RC helikoptéru. Na portálu Masters.cz bude po dobu konání soutěže umístěn na hlavní stránce banner, který bude směřovat na tuto soutěž. Dále dávám slovo majiteli obchodu, který vás zasvětí do soutěže samotné.

Většina čtenářů serveru Masters.cz závodí s auty po pevné ploše. RC auta jsou možná těžší nebo lehčí na ovládání než jiné RC modely. Proč, ale nevyzkoušet jiný RC model, který je jiný a hlavně se jinak ovládá. RC vrtulníky z internetového obchodu Modelářka.cz nejsou jenom za skvělou cenu, ale hlavně vydrží mnoho pádů.

V tuto chvíli vám přinášíme možnost jak jeden vrtulník získat zdarma – vyhrát jej můžete v naší soutěži.

Pokud nezkušený uživatel vybírá RC model, tak se dostává většinou do velkého problému, protože jak kamenné, tak i internetové obchody nabízí velké množství produktů. Proto internetový obchod Modelářka.cz obsahuje unikátní filtr, díky kterému si můžete snadno a velice rychle vybrat RC model, který potřebujete. Vynikající na tom je to, že díky filtru nenaleznete na úplném konci procesu pouze pár kusů modelů.

RC vrtulník Craft 9074, který můžete vyhrát v této soutěži, je určen pro začínající piloty, kteří nemají zkušenosti s RC vrtulníky. Prohlédnout si ho můžete na následujícím videu.

 

 

Soutěžní otázka: Který model je určen pro začátečníky a je možné s ním létat i venku?

a) Kyanite 3860

b) Creata 400

c) Speed 8004

Nápovědu k soutěžní otázce najdete na stránkách Modelářka.cz.

Odpovědi zasílejte na do redakce masters na ajgor.vlahovic@gmail.com. Všechny správné odpovědi budou po ukončení soutěže dány ke slosování a výherce bude zveřejněn na tomto portálu (jméno a město). Výhru zašle internetový obchod Modelářka.cz na danou adresu, kterou soutěžící uvede společně s odpovědí. Výhru je také možno osobně vyzvednout v Praze na prodejně.

Soutěž trvá od 22. března 2011 do 10. dubna 2011.

Pravidla soutěžě na portálu Masters.cz

1.Pořadatelem soutěžě je provozovatel stránek Masters.cz, Igor Vlahovič, Štefáčkova 7, 628 00 Brno ve spolupráci s internetovým obchodem Modelářka.cz

 

2.Výhru výherci zasílá internetový obchod Modelářka.cz

3.Výhry jsou zasílány pouze na adresy v České republice

4.Soutěží se nemohou zúčastnit rodinní příslušníci provozovatelé stránek Masters.cz.

5.Každý soutěžící může zaslat pouze jednu odpověď na soutěžní otázku, v případě porušení tohoto pravidla bude soutěžící ze soutěže vyřazen

 

6.Jména, adresy a e-mailové adresy zaslané soutěžícími zůstávají uloženy u pořadatele a nejsou předávány třetím osobám, pokud to není výslovně uvedeno

7.Na výhru v soutěži není právní nárok, pořadatel si vyhrazuje právo soutěž kdykoli zrušit bez udání důvodu