ALS Racing zasáhla povodeň…

Igor Vlahovič


Vážení přátelé, kolegové modeláři,

neštěstí bohužel nechodí po horách, ale po lidech a v případě víkendových povodní na severu Čech zasáhlo tragicky přímo jednoho z nás. Je jím pan Luděk „luis“ Aschenbrenner z malé vesničky Víska u Frýdlantu, kde se více jak 1m vysoká voda prohnala celou obcí včetně jeho domu a zaplavila mu mimo jiné i kompletně celé zázemí firmy ALS Racing, sestávající z mnoha obráběcích strojů a vybavení, navíc ještě z části zatížených bankovními úvěry.

Myslíme, že by tato událost zasloužila naší pozornost jako poděkování za to, co pro modelářství v minulých letech Luděk učinil. Dokážeme si kupovat drahé ručníky s logem, drahý tuning co je většinou k ničemu, takže pustit chlup pro kamaráda zvládne určitě každý. Jakákoliv částka pomůže!!! A proto jsme pro tuto příležitost zavedli bankovní účet č.: 2312095028/5500, na kterém rádi uvítáme jakoukoliv finanční pomoc, která by ve výsledku alespoň částečně napomohla k návratu do běžného života jemu, jeho rodině a firmě ALS Racing.

Radek Stibor, Daniel Nečesaný alias Belmondo (RC Magazine), Pavel Kryll – prezident RCAČR

Celá sbírka bude ukončena k datu 29. 8. 2010 a následně v hotovosti na místě předána. Uvedený bankovní účet je ve vlastnictví RC Autoklubu České republiky a byl zřízen pouze k tomuto účelu.

Seznam přispěvatelů bude průběžně zveřejňován na portále RC Magazine.