Návrh pamětní tabule na tribunu Globus Brno

Igor Vlahovič


AKTUALIZACE 10.6.2010, 9:00 – prosím čtěte

Dne 9.6.2010 jsem na tomto místě umístil návrh pamětní tabule lidí, kteří se podíleli na stavbě tribuny Globus Brno. Ať už finančně či potom i prací.

Za krátkou dobu jsem se setkal s několika názory a proto je potřeba se ještě poradit nad tím, zda tabuli ANO či NE a když ano, za jakých podmínek.

V podstatě jsem vydedukoval tři možnosti:

1. nedělat ceduli vůbec. Hrozí, že za krátkou dobu dojde ke zničení vandalem a snaha a peníze budou znehodnoceny. Celá částka se uschová na další úpravy a opravy

2. nechat ji udělat s tím, že půlku zaplatím já a půlka se uhradí z vybraných peněz (spoluúčast). Zbytek částky se opět uschová na opravy atd.

3. nechat ji udělat s tím, že celou částku zaplatím já osobně a finance se uschovají všechny pro pozdější použití

Některým by nevadilo, že přispěli i na pamětní tabuli. Ale na druhou stranu je tam i moje reklama. Proto jsem na fóru Masters založil vlákno, kde je možné se k problému vyjádřit. Stačí navštívit tento LINK. Prosím o konstruktivní názory. Děkuji předem.

Zde je původní text ze dne 9.6.2010:

Blíží se datum 13.6.2010, kdy uzavřu výběr finančních prostředků, které budou sloužit na údržbu tribuny. Ještě stále chodí částky na můj účet. Nelze udělat nic jiného, než poděkovat všem.

Jak již bylo v příspěvku o dokončení tribuny uvedeno, příští týden nechám v reklamní agentuře zadat výrobu tabule s obsahem, který vidíte výše. Logo portálu se měnit nebude, font textu a jmen možná ano. Samozřejmě velikost textů se přizpůsobí rozměrům cca 100 x 110 cm. Dle prvních informací bude tabule stát cca 1200 Kč a bude plastová. Uhrazeno to bude z částky, co zůstala po vyúčtování materiálu a část uhradím já osobně. Zbytek částky bude uložen u firmy Reichard pro pozdější údržbu.

Zde vidíte tedy návrh, který neobsahuje všechna jména !!! Je to jen pro ilustraci. Ale mohlo by to takto vypadat. Jména budou seřazena ve finále dle abecedy. Snad se to bude zúčastněným líbit. Takže koncem příštího týdne, začátkem dalšího, bude toto dílo nainstalováno. Konečnou podobu (návrh z reklamní agentury zde určitě zveřejním).

Jediný problém je ten, že kompletní seznam jmen mám zatím jen v laptopu, který je nyní v opravě. Ale žádný strach, na nikoho nezapomenu.