Tribuna Globus Brno – částka a termín dokončení

Igor Vlahovič


Aktualizováno 28.5.2010 – seznam přispěvatelů se rozšířil

Přináším vám aktuální informace ohledně dokončení tribuny na dráze Globus Brno. Uplynula určitá doba a do redakce mi přišlo 18 nabídek na finanční příspěvek. Kolega Martin Košťál zajistil dostatečné množství dřeva a tento člověk má i nástroje potřebné na montáž. Považuji ho v tomto případě za osobu klíčovou č.1. Protože se nabídl sám a materiál zajistil. Cena za dřevo bude částka 3000 Kč. Ale vzhledem k potřebě spojovacího materiálu, barvy na natření atd. je koncová částka stanovena na 3500 Kč. Když tuto částku podělím 18. přispěvateli, kteří se mi telefonicky či mailem nabídli a to i formou pomoci při stavbě, pak to na osobu dělá 205 Kč. Výše částky je naprosto přiměřená a já osobně klidně přidám, pokud bude potřeba ještě další drobnost. Takže pokud se vybere více, neztratí se to.

Termín dokončení byl konzultován taktéž s Martinem, porotože chce u dokončení být a vše je u něj uskladněno – včetně nářadí. A tak je termín na dokončení tribuny na dráze Globus stanoven na 5.6.2010. Je to sobota, což by mohlo kolegům modelářům vyhovovat.

Martin Košťál má k dispozici skoro vše, ale pro jistotu uvádím, že bude potřeba opět svářečka, elektrody, žebřík a běžné pracovní nástroje. Ještě se musí zkontrolovat, kde jsou aktuálně dlouhé lešenářské trubky pro dostavbu zábradlí a mám pocit, že by se celkově tribuna měla více zabezpečit. Proti přetížení. Takže kdo máte nějaký návrh, přivítáme ho.

Dnes 23.5.2010 po 18:00 hodině je naplánován sraz na dráze. Jak bylo v rychlé zprávě avizováno – zajezdíme, uděláme záběry z jízd a proberem výše uvedené. Takže kdo máte navečer čas a bude-li počasí, jste vítáni.

Jak předat částku ? To je poslední věc dnešního příspěvku. Buď se sejdeme všichni 5.6.2010 a tam se částka vybere a předá panu Košťálovi, který vše zatím hradil a nebo je možnost zaslat částku na účet (pravděpodobně pana Košťála) se jménem odesílatele. V nejhorším případě je možnost to předat i mně a já pak předám vše dále. Ale nejlepší by byl osobní kontakt toho 5.6.2010. Případně mi napište, co vám vyhovuje.

Pokud bude ještě nějaká změna či detaily ohledně brigády toho 5.6.2010, budete o tom informováni na tomto portálu. Na závěr máte níže uvedena jména těch, kteří se mi ozvali a nabídli finanční pomoc. Všem děkuji a vážím si jejich spolupráce v této věci.

Tomáš Erdélyi

Igor Vlahovič

Karel Novosád

Ladislav Mlčák

Miloslav Streichsbier

Jiří Lukáš

Martin Košťál

Lukáš Diblík

Jiří Kubát

Marek Hořanský

Petr Baxant

Jan Vágner

Martin Novák

Kaen Rainwell

Jaromír Sattler

Svatopluk Hájek st.

Michal Opitz

Vladimír Pilát

Radek Skopal

Martin Láska

„UFO“ – jméno jsem nějak zapomněl, omlouvám se – a to se známe

Prozatím vám všem děkuji a přeji hezký zbytek dne.