Nové převody pro1/10 TC v 64 DP

Luděk Aschenbrenner


<p>
Po představení delrinových frézovaných převodů pro formule nyní přišel čas i na převody pro modely populární kategorie Touring cars. Vzhledem k tomu, že v současnosti <!– separe –>jsou u těchto převodů nejvíce rozšířeny asi dva systémy montáže a to pomocí tří šroubků (Xray) a nebo pomocí čtyř šroubků (Tamiya) je patrně hlavní inovace v universálním systému montáže.
</p>
<p>
Rastr otvorů je navržen tak aby bylo možno kola usadit jak do držáků Xray tak do držáků modelů Tamiya. Samozřejmostí je také špičková přesnost profilu zubů, excelentní tolerance házivosti atd. Ale to již uživatelé převodů ALSracing jistě znají.
</p>
<p>
Co je určitě atraktivní novinkou, je nový odlehčený pětipaprskový desing kol která jsou lehká ale samozřejmě pevná současně. První testy nových převodů proběhly v neděli v Hrotovicí na modelu Dominika Šulce, který je pojede i tento týden na nadcházejícím Mistrovství Evropy TC 1/10. Omezené množství převodů bude na těchto závodech k zakoupení u Vládi Šulce. Prozatím jsou k dispozici kola s počty zubů 102-103-104 a 105 zubů, pochopitelně v modulu DP64. ALSracing tímto také také přeje Dominikovi ale i dalším domácím jezdcům úspěšné mistrovství.
</p>