Xray Nosram Challenge 2011 – propozice

Igor Vlahovič


<p>
Našel jsem pro vás čtenáře portálu masters.cz na stránkách pořadatele šampionátu Xray Nosram Challenge základní informace k letní části tohoto seriálu. Pořadatel <!– separe –>mi je zatím osobně nezaslal. Cituji proto z jeho stránek a níže pak uvádím odkaz na propozice a především místa a termíny konání závodů jak pro Čechy, tak Moravu. Tak tedy:
</p>
<p>
Jaro se nezadržitelně blíží a tím i začátek letní asfaltové sezóny národního šampionátu s inovovaným názvem XRAY NOSRAM ON-ROAD CHALLENGE.
</p>
<p>
Hlavní novinkou je možnost použití profesionální pohonné jednotky NOSRAM v obou hlavních kategoriích seriálu, popřípadě v otevřené TC OPEN. Jsem přesvědčen, že tato moje idea jednotného regulátoru i motoru pro dvě zcela odlišně rychlé kategorie, Vám všem dává možnost vítězit bez nákladných investic na několik let a zúčastnit se všech kategorií s podvozky Touring Car v seriálu s jednou regulací i s jedním motorem, což je zcela ojedinělé ve světě závodů. Nutné podotknout, že NOSRAM set motoru a regulace je již nyní garantovaný na minimálně 3 roky a od podzimu jako jednotný pro kategorii TC NOSRAM STOCK a TC NOSRAM MODIFIED a navíc za velmi přijatelnou cenu 4500Kč. Tato cena platí také pro účastníky ostatních kategorií seriálu, tedy WGT a FORMULE.
</p>
<p>
Samozřejmě všechny změny jsou shodné pro sérii Čechy i Morava a tak budete moci opět závodit se stejným vybavením po celé ČR. Jistě potěší, že set regulace a motoru bude povolen i na populárních závodech v Otrokovicích a v Želechovicích a taktéž od podzimu jednotný.
</p>
<p>
Na tomto odkazu najdte vše důležité a jen podotýkám, že termínů je spousta. Propozice jsou podrobné a najdete je na stránkách pořadatele. Navštivte prosím tedy <a href=“http://www.rcxauta.cz/content/xray-nosram-road-challenge-propozice-cechy-morava“target=“_blank“>propozice Xray Nosram Challenge</a>. Termíny závodů pro Čechy a Moravu budou zaneseny do kalendáře masters.cz.
</p>