24ti hodinovka pana Krakonoše online

Igor Vlahovič


<p>
Vytrvalostní závod modelů 1/10 se zadním náhonem se přiblížil ke svému startu. Již dnes se budou sjíždět týmy do Orlovny ve Rtyni v Podkrkonoší, aby zítra mohly <!– separe –>vyrazit na závod dlouhý 24 hodin.
</p>
<p>
Vše kolem závodu má na starosti trutnovský klub a neponechává nic náhodě. Již nyní vám mohu dát linky, na kterých budete moci sledovat online dění po celou dobu této vyjímečné akce. Pokud budou i roztleskávačky, tak to nebude mít chybu.
</p>
<p>
Na portálu RC Magazine si nyní můžete přečíst první informace o týmech, které budou moci v Orlovně přespat již dnes večer. Zítra pak začnou ladit modely a slaďovat detaily. Kdo bude řídit, kdo bude dělat mechanika a jak dlouho budou borci řídit.
</p>
<p>
Takže já vám nyní dám k dispozici hlavní linky, které budou celou akci zobrazovat:
</p>
<p>
<a href=“http://www.rcmagazine.cz“ target=“_blank“>RC Magazine</a> – zde bude online report z této akce
</p>
<p>
<a href=“http://www.myrcm.ch/main?pLa=en&hId%5b1%5d=com&dId%5bE%5d=5284″ target=“_blank“>Na tomto ODKAZU</a> budou ke sledování online výsledky. Pokud se to klubu podaří odladit.
</p>
<p>
<a href=“http://orlovna.rtyne.net/“ target=“_blank“>ZDE</a> pak můžete již nyní sledovat dění v Orlovně. Je to kamera online a zdá se mi, že obraz je nyní plynulejší. Takže 24 hodin uvidíte vše z ptačí perspektivy.
</p>