Noční závod Le Mans serie – první info

Roman Krejčí


<p>
<b>Závěr Le Mans Serie 2010 – Noční závod! – (ze soboty na neděli 4.-5.12.2010)</b>
</p>
<p>
Na závěr letošní sezóny Le Mans Serie jsme připravili ve spolupráci s RC Team Rychvald opravdovou lahůdku v podobě nočního závodu, jehož kvalifikace bude <!– separe –>odstartována ve 21:00 a přibližný konec závodu je plánován na 02:00-03:00. Je možnost přespání v tělocvičně, plánujeme závěrečnou tombolu a vyhodnocení sezóny a v neděli ráno vás samozřejmě zveme na Moravskoszleský pohár!
</p>
<p>
Tak to tu ještě nebylo! Podobně jako při skutečných závodech Le Mans, kdy jezdci musí okusit jízdu za tmy v noci. Ať již při slavné 24 hodinovce, nebo i při závodech Le Mans Serie, kde při letošním závodě na Hungaroringu závod končil o půlnoci a jezdci tak museli jezdit několik hodin ve tmě. Na nás samozřejmě tma v tělocvičně nečeká, nemusíte mít vozy opatřeny světlomety, nic takového. Přesto se dobře vyspěte, protože závod začne kvalifikací, která startuje od 21 hodin. Celou sobotu se pojedou v Rychvaldu Offroady, takže i můžete již od rána přijet zazávodit, nebo po 20:00 večer přijít do tělocvičny () kde vše nachystáme tak, abychom ve 21 hodin zahájili poslední letošní podnik Moravské Le Mans Série, která během letošního roku přilákala na start na 50 jezdců s dvoukolkami a piloty jako jsou Radek Flek, Jarda Kopecký, Tom Knopp, Tomáš Rajdus a další.
</p>
<p>
Očekáváme početnou účast, protože jsme již řadu předních jezdců LMS oslovili a noční závod pokládají stejně jako my za zajímavé zpestření a už se těší. Další výhodou je to, že po přespání v tělocvičně můžete ráno pokračovat od devíti Moravskoslezským pohárem, který kromě 2WD Open nabízí i závod Formule 1 a pochopitelně 4WD Stock a hobby dle propozic. A aby toho nebylo málo, chystáme malé důstojné rozloučení s letošním ročníkem, předání cen i losování cen, takže každý kdo přijede, nemusí odjet s prázdnou. Těšíme se na vaši účast, další informace vám rádi sdělíme po telefonu – 602 824472, napište a zavoláme vám zpět a vše podrobně vysvětlíme. V každém případě si zajezdíte za startovné 250kč mnohem více, než vám při běžných závodech v tělocvičně může kdo dát prostor. Navíc ráno můžete pokračovat a jezdit na již prověřené trati…
</p>
<p>
„Závody, to je život&#8230; to ce je před nimi a po nich.. je čekání“, řekl Steve McQueen, kde jinde, než ve filmu Le Mans&#8230;.
</p>