MR Cup startuje 23.5.2020

Aleš Horák


Začátek sezóny se oddálil z důvodu epidemie. Přípravy na start sezóny, ale pokračují stále v plném proudu dál. Prvotní záměr odjet jeden závod za hranicemi se změnil na závod v Blansku, které mělo sezónu otvírat a také tomu tak bude v sobotu 23.5.2020.

Vše bude probíhat za zvýšených hygienických opatřením. Desinfekce bude vonět celým depem, roušky budou zdobit naše obličeje a třeba i absence bufetu nám tuto dobu přiblíží. Depo není nafukovací, takže stany a další přístřešky budou jen ku prospěchu věci. Na tribuně bude také omezení počtu jezdců a vstup na tribunu bez ochrany obličeje nebude umožněn nikomu bez výjimky.

Nepříjemná doba, ale o to příjemnější zážitek! Tímto se budeme celý den řídit a věřím, že i přes všechna omezení se již mnoho z Vás na tento závod těší.

Časový rozpis závodu:

–          Již v pátek bude otevřen areál od 14h

–          Trénink po skupinách od 16h do tmy

–          Sobota otevření areálu cca 6:30

–          Volné tréninky po skupinách od 7:00

–          Rozprava cca 8:50

–          Start kvalifikací 9:00

–          Předpokládaný konec cca 17h

–          Vyhlášení

–          Tombola

 

Poděkování patří především klubu Rc Blansko včele s Pavlem Magdou, dál celému realizačnímu týmu, který maká jak na přípravě techniky a dalších potřebných věcí (Martin Janíček, Jirka Čefelín): Nesmím zapomínat i na komunikaci s partnery (Lukas), kteří nám pomáhají po materiálové stránce do tomboly a mnoho dalším lidem, kteří jsou schováni pod celým tímto kolotočem s názvem MRcup.

Díky moc a těším se na Vás – Aleš Horák