MČR Slavkov u Brna informace

Aleš Horák


Chcete se stát mistrem republiky a nebo se jen porovnat s republikovou elitou v onroud elektro kategoriích? Máte chuť strávit parádní pátek-sobotu na nádherné trati ve Slavkově u Brna? Nebo se chcete jen podívat na souboje na trati?

Všechno si můžete splnit a není to složité! 20.7.2019 se uskuteční druhý podnik Mistrovství republiky Elektrick Track ve Slavkově u Brna.

Mistrovský závod je vypsán hned v několika kategoriích Stock, Modified, Formula, World GT a „nemistrovské“ kategorie PRO 10 a 1/8E GT.

Do mistrovské kategorie se můžete hlásit i bez licence RCAČR! Nedostanete body do celkového pořadí, ale pojedete standartní závod se vším, co k tomu patří.

Pokud máte ovšem vyšší ambice je stále možnost se i registrovat do RCAČR a následně bojovat o posty nejvyšší. Jak to? Šampionát se jede na tři závody a jeden závod se škrtá. Slavkov je druhý závod, a proto je stále možnost plného počtu závodů a tím i bodů do hodnocení mistrovství!

Přihlášky probíhají na myrcm: https://www.myrcm.ch/myrcm/main?hId[1]=bkg&dId[E]=47377&pLa=en&fbclid=IwAR0KLEjCM6DrJIOcVZVwrVs37Up0LWnJmWNmggumzkiG_S2UZUPaB7HWzWk