III. Le Mans Meeting na Hudy Areně již v sobotu 29.9.

Roman Krejčí


Momentálně je přihlášeno 53 modelů v kategoriích Le Mans, Formule 1, TC Stock 13.5 a TC Modified z Česka, Slovenska, Polska a Německa! Kdo se ještě nepřihlásil, může tak učinit dodatečně na adrese https://www.myrcm.ch/myrcm/main?hId[1]=bkg&dId[E]=42058&pLa=cz kde jsme jeste otevřeli přihlášky. Dříve přihlášení jsou již zařazeni v systému přímo v jednotlivých kategoriích, kde je i nástřel časového plánu soboty.

Během závodů bude k dispozici bohatý a skvělý bufet paní Rajdusové z Tora Teamu! Takže zbytečné jídlo a pití nechte doma 🙂

Páteční trénink proběhne od 12:00-19:00 a bude zpoplatněn 10 Eury přímo firmou Hudy. Kdo přijede až na večer, tak od 18:00 může jezdit hodinu grátis, pak už bude Hudy Arena uzavřena a přístup bude pouze na WC, takže spaní v autě u dráhy je opět možné.

V kategorii Stock jsou předepsány motory Hobbywing 13.5T, které budou pro závod k zapůjčení. Převodový poměr bude 4,5, tak se na to prosím připravte. Připojení motoru pouze přes konektory.

Pro kategorii Modified TC jsou nakonec volné i pneumatiky, abyste v pohodě dojezdili každý, kdo co máte ještě k dispozici.

Formule a Le Mans série mají pravidla jasná. Pneumatiky u F1 jsou gumové, ale libovolné.

Celkem sedm sad pohárů právě chystáme společně s krásnými diplomy navrženými grafiky firmy Hudy, takže to bude paráda se vším všudy. Připravte se na trošku chladnější počasí, ale zatím je předpověď příznivá. V případě dotazů, prosím, pište na roman@vrchy.com

Bohužel na rozdíl od minulých ročníků jsme museli letos vypustit závody spalováků kvůli hluku na sídlišti, ale duch Veteránů nám zůstává jako odkaz minulosti a tradic.

 

Na závody se těší

Roman Krejčí