Pozvánka: čtvrtý závod REBELS RACE v Trutnově

Zdeněk Beneš


"pano

Čtvrtý kobercový Rebels Race v Trutnově pojedeme v sobotu 24. února 2018. Můžete se těšit na páteční volný trénink od cca. 23 hodin. Přespání v prostorách haly zajištěno opět zdarma. V sobotu jako tradičně jízda navíc, komentované jízdy, tombola při vyhlášení, ale taky třeba HUDY setup koutek pro všechny nebo možnost půjčit si profesionální auto do kategorie Hobby.

Závody Rebels Race se jezdí ve sportovní hale ZŠ R. Frimla v Trutnově, která se stala příjemným místem pro setkávání na našich rebelských závodech. Nechybí vysoká tribuna pro řízení modelů, tradičně máme depa přímo u dráhy, nebude chybět občerstvení včetně polévky a jídla k obědu, štrůdlu ke snídani a točeného piva (již v pátek večer).

Tradičně budete mít před závodem možnost si zvyknout na tvar kobercové dráhy, jelikož budete moci do Trutnova přijet již v pátek večer a na postavené dráze trénovat do ranních hodin. Vstup do haly bude možný od 21:30, dráha bude připravena v cca. 23:00. Ti, co nám nechtějí pomoci se stavěním dráhy, prosím, dříve nejezděte nebo můžete zatím posedět v baru u dráhy. Naopak za každou pomoc jsme rádi – ostatně o to dříve budete moci večer trénovat! Pro čas stavby pište nebo volejte na 608 815 564 (Zdenda).

Přespání bude možné v prostorách haly, k dispozici je samozřejmě sociální zařízení včetně sprch. To vše navíc zcela zdarmaŽiněnek je omezené množství, dostane se na ty, co staví dráhu a pak dle pořadí v přihláškách. Takže kdo se dřív přihlásí a bude ve  23:30 v hale (to se budou žíněnky rozdávat), má větší šanci, že si nebude muset rozbalit svoji karimatku:-)

"6258

Kobercová dráha v Trutnově má rozměry 30×20 metrů. Vyznačení dráhy je řešeno plastovými profily, které jsou velmi šetrné k modelům a především zabraňují přejetí do protisměru, takže karambolů na dráze je o mnoho méně. Přesto se nemusíte bát, že byste zůstali na závodech Rebels Race bez podpory náhradních dílů a dalších modelářských věcí. Rád se o vás postará Petr Grof (www.exrc.cz).

Jednotné pneumatiky Sweep budou k dispozici během pátku a soboty u pořadatele. V sobotu ráno si je budete moci vyzvednout hned po příchodu do haly a začít trénovat, zaplatíte je později při registraci. To samé platí pro jednotné motory pro formule a kategorii Stock.

Na závodech Rebels Race si zajezdíte hodně. Kromě ranního organizovaného tréninku na vás totiž čekají čtyři kvalifikace a pak tři finálové jízdy. Všechny jízdy jsou komentované, jezdíme podle Fair-Play pravidel.

Přihlaste se do úterního večera a budete zařazeni do slosování o karoserii!

Vše se zdá být na další závod připraveno. Nezapomeňte se včas přihlásitnastudovat pravidlapříjezdovou mapku k hale, připravit stolky a židle s gumovými/plastovými koncovkami, aby nemohly poškodit palubovku, vzít si přezuvky a prodlužovačku a v pátek nebo v sobotu přijet do Trutnova.

V případě jakýchkoliv dotazů pište na   beneszd@seznam.cz nebo volejte na 608 815 564 (Zdenda).

Těšíme se na viděnou!

Váš Team Rebels