Vzpomínky…Setkání – stretnutnie…

Antonín Hráček


Milí přátelé, kolegové, kolegyně.

Asi před týdnem mě poslal Jano Ulanovský soubor krásných historických fotek ze závodů. Samozřejmě se u toho člověk zamyslí a v myšlenkách se v tu chvíli vrátí do těch – pro nás – krásných chvil a okamžiků, které jsme strávili na závodech. A já dostal další z mých „bláznivých“ nápadů.

Což se takhle znovu setkat – jako před desítkami let na závodech – a popovídat si, tentokrát ne už jenom jak správně připravit model na závod, ale o tom, co jsme za ta další léta prožili, jak se máme a prostě jen tak posedět a poklábosit si s kamarády, kteří mají stejnou „krevní“ skupinu.

Otázkou ovšem je, kdy a kde. V létě při (po) některých závodech, nebo samostatně v předem odsouhlaseném místě (jako byla  například  před  lety  Polná). V zimě by to mohlo být třeba po skončení  Valné hromady současného RC autoklubu ČR (aspoň by Ti současní měli trochu přehled o tom, co bylo, když tu ještě nebyli).

Budu rád, pokud se mi ozvete, zda s mým návrhem souhlasíte a případně ho doplníte o jiné  nápady. Kontaktujte i další kamarády, kteří třeba nemají počítač apod. Já se Vám určitě ozvu zpětně na  masters  a sdělím Vám, jaká je odezva.

Kontakt na mě : antoninhracek@seznam.cz mobil:  776 26 71 76

Návrh programu  „Setkání – stretnutia“ :

1 – Zahájení a přivítání účastníků

2 – Vzpomínka na ty, kteří už mezi námi nejsou

3 – Životní příběhy každého z účastněných

4 – Volná diskuze – vzpomínání…

5 – Případné promítání fotek, zkrácených videí ze závodů apod. ( k tomu bude potřeba odborníka přes počítače a promítání )