Pozvánka na první letní závod v Náchodě 2017

Zdeněk Beneš


V sobotu 20. května pojedeme první závod letního seriálu Rebels Race 2017 na naší dráze v Náchodě. I letos se můžete těšit na domácí občerstvení, umělém osvětlení dráhy pro volný páteční trénink, jízdu navíc, nacukrovanou dráhu, tombolu a prostě skvělou zábavu! Zůstává možnost přespání do sobotního dne zdarma a každý letní závod vylosujeme karoserii pro včas přihlášené závodníky.

Dráha bude pro všechny otevřena již v pátek odpoledne od 17 hodin a jezdit se bude až do noci díky LED umělému osvětlení! Jelikož máme super servis o naše bříška, o který se postará známý pan „Klobouk“ Ivoš Gombík s rodinou, můžete se těšit již v pátek večer na skvělé jídlo a točené pivko či limo. Přespat budete moci z pátka na sobotu pod širákem nebo v budově u dráhy, stačí si s sebou vzít vlastní spacák a karimatku. V sobotu bude otevřeno od 7 hodin.

Pravidla pro letní sezónu se mění v kategoriích Stock a True Formule, tak jak jsme avizovali. V kategoriích OPEN a STOCK jsou pro větší vyrovnanost předepsány jednotné pneumatiky Hot Race 36, stejně jako v loňském roce. Pneu k dostání u pořadatelů závodu za cenu 700 korun. Nové regulátory Hobbywing, stejně jako motory, budou k dispozici u prodejců během závodu. Motory pro nová pravidla budeme půjčovat – přijďte si pro ně buď v pátek večer nebo v sobotu ráno. Pájku a konektory budeme mít v případě potřeby také.

Přihlásit na závod se můžete jen po zaregistrování na portálu MyRCM.ch, jelikož tím předcházíme případným problémům s měřícím software. Věříme, že to pro nikoho není problém, ba naopak usnadnění při vyplňování přihlášky. Přihlaste se na závody co nejdříve a když to stihnete do úterý před závodem, budete zařazeni do slosování o karoserii!

I v létě budeme mít HUDY setup koutek a Xray auta do Hobby na půjčování! Tak vemte své kamarády a známé nebo nové zájemce o RC auta.

Samozřejmě dráhu v pátek také nacukrujeme:-) Kryté depo je připraveno pro prvních cca. 35 závodníků, nutné je si přivézt vlastní stůl a prodlužovačku. Židle není potřeba. Polohu dráhy najdete na mapě.

Tradičně pojedeme čtyři kvalifikace a tři finále, abyste si všichni pořádně zajezdili.

DŮLEŽITÉ: Parkování je od letošního roku nově za krytým depem – vjezd z ulice Sokolská. Tráva ještě bohužel nestihla na nové hlíně vyrůst, tak zkuste s velkými auty moc nedriftovat 🙂

Pokud byste měl někdo jakýkoliv dotaz, tak neváhejte zavolat na telefon 608 815 564 (Zdenda).

Užívejte sluníčka a v pátek 19. nebo v sobotu 20. května se těšíme na viděnou!

Váš Team Rebels

P.S.: Jako malou ochutnávku přikládáme fotogalerii ze závodu z loňského roku.

 

Další foto a info: zde