Le Mans série se nyní pojede v Blansku

Roman Krejčí


Vážení přátelé,

blíží se opět parádní svátek pro všechny příznivce pancarů v České republice. Již příští sobotu 21.5.2016 se totiž pojede tradiční závod Le Mans série v Blansku, který zde má tradici od roku 2010. Opět se sjede špička této kategorie napříč republikou, aby si dokonale zazávodila v nejkrásnějším RC areálu u nás.

Samozřejmě nebude chybět vložená kategorie Formule 1, stejně jako možnost pátečních volných tréninků před závodem. Všichni jste srdečně zváni, protože tento závod je opravdu srdeční záležitostí 🙂

Přihlášky: http://www.lemans-serie.cz/editapplication.html nebo

Myrcm: https://www.myrcm.ch/myrcm/main?hId[1]=bkg&dId[E]=26868&pLa=cz

Čeká nás po minulém závodě v Hudy Areně opět pořádáná dávka ježdění i přátelského setkání s kamarády i soupeři. Zajímavé pro vzdálenější účastníky může být informace, že v neděli se v Blansku pojede Kopecký Cup, kde je možné si zazávodit opět s pancary i formulemi. Pro pancary platí ovšem omezení na skupinu LMP2 a GT. V sobotu se ovšem můžete těšit na vozy skupiny LMP1, LMP2, GT, GT2 Hobby či GT3 1/14 mini onroad.

Takový závod si zaslouží určitě na večer špekáček a o zbytek se postará místní bufet, který dotváří tu správnou domácí atmosféru.

 

Těšíme se na vaši účast,

Roman Krejčí a za RC Blansko Pavel Magda.