Léto REBELS RACE 2016 v Náchodě

Zdeněk Beneš


V sobotu 14. května pojedeme první závod letního seriálu Rebels Race 2016 na naší dráze v Náchodě. Loňský rok jsme zapracovali na novém domácím občerstvení a umělém osvětlení dráhy, a tak se i letos můžeme těšit na super závody! Každý pátek před závodem bude dráha otevřena pro volný trénink včetně občerstevení, zůstává možnost přespání do sobotního dne a každý letní závod vylosujeme karoserii pro včas přihlášené závodníky i rozdáme další ceny při vyhlášení.

Dráha bude pro všechny otevřena již v pátek odpoledne od 17 hodin a jezdit se bude až do noci díky LED umělému osvětlení! Jelikož máme super servis o naše bříška, o který se postará známý pan „Klobouk“ Ivoš Gombík s rodinou, můžete se těšit již v pátek večer na skvělé jídlo a točené pivko či limo. Přespat budete moci z pátka na sobotu v tělocvičně u dráhy, stačí si s sebou vzít vlastní spacák a karimatku. V sobotu bude otevřeno od 7 hodin.

Pravidla pro letní sezónu se nemění, v kategoriích OPEN a STOCK jsou pro větší vyrovnanost předepsány jednotné pneumatiky Hot Race 36, které budou za cenu 650 korun k dostání u pořadatelů závodu. Tak jako v zimní sezóně je výtěžek z prodeje použit na další vylepšování závodů REBELS RACE a především na ceny pro vás závodníky, které na každém závodu losujeme v tombole 🙂

Přihlásit na závod se můžete od léta 2016 jen po zaregistrování na portálu MyRCM.ch, jelikož tím předcházíme případným problémům s měřícím software. Věříme, že to pro nikoho není problém, ba naopak usnadnění při vyplňování přihlášky. Přihlaste se na závody co nejdříve a když to stihnete do úterý před závodem, budete zařazeni do slosování o karoserii!

Samozřejmě dráhu v pátek také nacukrujeme:-) Kryté depo je připraveno pro prvních cca. 35 závodníků, nutné je si přivézt vlastní stůl a prodlužovačku. Židle není potřeba. Polohu dráhy najdete na mapě.

Tradičně pojedeme čtyři kvalifikace a tři finále, abyste si všichni pořádně zajezdili.

Více informací a detailů najdete na klubových stránkách www.teamrebels.cz.

Těšíme se na setkání!

Team Rebels