Blíží se konec termínu pro dárek pro účastníky MČR v hale Ruzyni

Roman Krejčí


Vážení přátelé modelů ET 1/10 a 1/12,

tak jako každý rok, i letos chystáme v RC AČR malý dárek pro jezdce, kteří se včas přihlásí na nadcházející MČR Electric Track, které se pojede 16.4.2016 v hale v Praze Ruzyni.

Zatímco se očekává, že přihlášky budou uzavřeny ve středu 13.4.2016, blíží se termín, kdy bude potřeba odeslat jmenný seznam jezdců za účelem výroby designově krásné jmenovky pro váš model. Abychom byli schopni zajistit výrobu jmenovek s vlaječkou pro co nejvíce jezdců, je potřeba pospíšit si s přihláškou. Ideálně se přihlásit do 31.3.2016, tedy tohoto čtvrtku. Nicméně, ať máte ještě trochu času, tak prozradím, že finální seznam pro tisk budu posílat až v neděli odpoledne 3.4.2016. Poté již bohužel nebudeme schopni jmenovky přihlášeným zajistit, proto, prosím, pospěšte a využijte přihlašovací formulář na stránkách RC AČR

http://rcacr.cz/prihlasky/

Zatím nemám doplňující údaje, kdy budou jezdci vpuštěni do haly, případně kdy mohou potrénovat, ale určitě budeme včas informovat prostřednictvím webu RC AČR. Hodně bude záležet i na počtu přihlášených v jednotlivých kategoriích. I proto je potřeba přihlásit se včas, abychom znali podobu časového harmonogramu a tím pádem i prostor pro tréninkové měřené jízdy. V případě malého počtu přihlášených může dojít ke zrušení kategorie, případně sloučení například v případě kategorií pancar 1/10. Proto, prosím, apelujte i na své kamarády, aby se včas přihlásili.

Kdo není členem RC AČR nebo nemá celoroční licenci, může si vše potřebné vyřídit na místě, budeme na to připraveni. Pro vypsanou kategorii Hobby se pochopitelně licence nevyžaduje, ani členství v RC AČR, i když mají i tito závodníci dveře otevřené.

Adresa haly, kde se závod pojede: TJ Ruzyně, Drnovská 19/43

Stoly, židle a přezůvky s sebou! a modely taktéž 🙂

Další zprávy a informace budou následovat.

 

srdečně zve Roman Krejčí
předseda sekce