Novoroční Rebels Race v Praze

Zdeněk Beneš


Přijeďte s námi přivítat nový rok na 3. závod Rebels Race v Praze, který pojedeme 2. ledna 2016 v krásné hale Na Třebešíně. Můžete se těšit na ETS černý koberec, kompletně nové vyznačení dráhy bezpečnými plastovými profily, nové pokličky a také skvělé občerstvení v podání rodiny Gombíkových. Na rozpravě si s vámi všemi připijeme na zdraví a pro nejlepší máme připraveny závodní věnce!

Třebešínská hala poskytuje výborné zázemí pro naše závody, a to včetně příjemného osvětlení dráhy i v době, kdy už venku je tma. Můžete se těšit na parkování přímo u vchodu haly, ETS černý koberec o rozměrech 35×20 metrů, řízení modelů z ochozu či výborné občerstvení včetně vlastního sezení.

""

Vstup do haly bude ráno od 7 hodin, depa si rozděláte přímo u dráhy, abyste si mohli celý den užívat závodů. Na závodech Rebels Race si zajezdíte hodně. Kromě ranního organizovaného tréninku, který bude končit již v cca. 8:40 a rozpis kategorií bude v pátek večer k dispozici v  časovém rozpisu na MyRCM!, na vás totiž čekají čtyři kvalifikace a pak tři finálové jízdy. Všechny jízdy jsou komentované, jezdíme podle Fair-Play pravidel.

Vyznačení dráhy je řešeno plastovými profily, které jsou velmi šetrné k modelům a především zabraňují přejetí do protisměru, takže karambolů na dráze je o mnoho méně. Přesto se nemusíte bát, že byste zůstali na závodech Rebels Race bez podpory náhradních dílů a dalších modelářských věcí. Rádi se o vás postarají prodejci EXRC (Petr Grof), Profimodel (Honza Domanský s týmem) či rczone (Marcel Dostál) a třeba i další.

Pro halovou sezónu 2015/2016 zůstávají pravidla prakticky stejná, mění se jen jednotné pneumatiky pro kategorii Open, Stock a Hobby. V kategorii Open se pojedou GRP 32, v kategoriích Stock a Hobby můžete použít loňské LRP CPX nebo si pořídit nové LRP CPX verze 2. Pneumatiky budou k dispozici během závodu výhradně u pořadatele (zisk z prodeje je použit na další vylepšování závodů Rebels Race). Cena GRP 650 korun a LRP CPX 600 korun.

Vše se zdá být na třetí halové závody v Praze připraveno. Nezapomeňte se včas přihlásit (do pátku 20 hodin), nastudovat pravidla a příjezdovou mapku k hale, připravit stolky a židle s gumovými/plastovými koncovkami, aby nemohly poškodit palubovku, vzít si přezuvky a prodlužovačku a v sobotu přijet do Prahy na Rebels Race.

Více informací najdete na našich klubových stránkách www.teamrebels.cz a na facebookovém profilu http://www.facebook.com/rebelsrace.

""

Šťastný nový rok 2016 přeje Team Rebels!