Rebels Race – preview před prvním závodem

Zdeněk Beneš


Při pohledu na výsledkovou listinu loňského ročníku a právě otevřené přihlášky na Rebels Race v Trutnově nás moc těší, že se nejlepší závodníci ve všech kategorií zúčastní hned našeho prvního závodu! Petr Grof, Michal Blahovský v kategorii Open, Jirka Tlustý a Aleš Pelikán v kategorii Stock, Michal Kneys ve formulích… K tomu velká spousta jmen, která jsme třeba přes léto neviděli, ale rebelské závody s možností pátečních volných tréninků si ani letos nenechají ujít. Paráda, moc se na všechny těšíme!

Náš tým na prvním závodě bude slavit další narozeniny, budeme začínat naši čtvrtou sezónu, tedy tři krásné roky má náš tým za sebou. Tak to s námi přijeďte oslavit. I když většinou dostávají dárky oslavenci, my to trochu otočíme – všichni, co přijedou na první závod v Trutnově nebo Praze, dostanou od nás malý praktický RC dárek.

V létě jsme vylepšili naši klubovou dráhu v Náchodě novými světly a bufetem, a tak jsme si říkali, že musíme něco vylepšit i v hale. Teda pokud pomineme to, že budeme dělat nové závody v krásné hale v Praze Na Třebešíně, kde se pojede na zcela novém ETS koberci, bude připraveno 300 metrů nových plastových mantinelů a 120 poklic… A tak se můžete těšit i na online výsledky na webu myrcm.ch, online výsledky na několika monitorech po hale a také v bufetu, aby když půjdete nakrmit bříška, jste nezmeškali svoji jízdu nebo mohli na dálku fandit kamarádům.

Pravidla se prakticky nemění, vybrali jsme jen nové pneumatiky pro kategorii Open, pojedou se GRP 32. Pro kategorie Stock a Hobby zůstávají pneumatiky LRP CPX. V pátek a v sobotu budou pneumatiky vždy k dispozici jen u nás. Nebudou nijak označeny, zakoupením u pořadatele však přispějete na další vylepšování našich závodů. Náhradní díly a veškerý modelářský sortiment budou zajišťovat naši dobří prodejci, jako jsou firmy EXRC, Profimodel, RC Zone a další.

Aktuální informace o našich závodech se nově budete moci dozvědět i z našeho FB profilu – https://www.facebook.com/rebelsrace. Elektronické přihlášky jsou díky novému měřícímu software na webu www.myrcm.ch. No a vše na jednom místě včetně propozic najdete na našich klubových stránkách www.teamrebels.cz. Tak už se chystejte, nadcházející dva víkendy se potkáme na závodech!

Váš Team Rebels