Mikulášský Raybeck Letovice 2015

Jiří Rybák


Zdravím všechny RC nadšence . Blíží se pomalu ale jistě Mikuláš a vzhledem k loňskému podařenému závodu Vás chceme pozvat na další ročník . Vzhledem k tomu že nejezdíme pravidelný seriál abychom nenarušili okolní nebo mezinárodní akce tak by jsme tento závod chtěli zavést jako takovou každoroční tradici .

Připraveno máme opravdu mnoho novinek v areálu Letovické arény  . Nový koberec nové mantinely, stoly pro 30 jezdců ALE HLAVNĚ ÚPLNĚ NOVÁ DRÁHA . Všechny skoky udělané tak aby bavily jezdce a neničily vaše podvozky .. Promo videjko Vám představíme hned jak bude vše dokonalé což ještě chvilku zabere vzhledem ke kompletní přestavbě. Pneumatiky volné pro všechny kategorie .

Co Vás čeká ???

V pátek 4.12 od 15:00 hodin volný trénink večer pak ježdění ve stylu párty a zábavy s čertem a anděli kde se chystají i netradiční soutěže a fajn zábava.

Že v pátek nemůžete ??? Nevadí v sobotu 5.12 začíná hlavní program s tradičním závodem ale pojat opět netradičně i s vloženou soutěží o ceny .

Svoji účast mi zatím ústně slíbilo i pár zajímavých jezdců na které je radost se koukat a je se od nich i co naučit.

Ceny jsou opravdu zajímavé a hodnotné jak je zvykem ale letos i zajištěno podstatně víc zajímavých darů od sponzorů určené především pro modeláře.

Opět budou losovány jako tombola aby šanci na pěknou věc měl každý .

A co že se vlastně pojede?

Bugy 1/10 4 WD a 2WD a nově offroad modely 1/14

Přihlášky budou spuštěny na konci října na MYRCM.ch

Detailní informace Vám ještě určitě zděláme už i s video pozvánkou .

Těšíme se na Vás

 

Raybeck team