200 kol Bosonohopolis

Ondřej Dvořák


Už tuto sobotu završíme třetí ročník Veteránské Tour. Jako už tradičně o dvojonásobnou porci bodů se bude bojovat ve vytrvalostním závodě 200 kol Bosonohopolis.

Přihlášky jsou již nějaký týden puštěny na myrcm  zde.

Já nyní připojuji pozvánku. A informace k organizaci závodu.

 

Jak už je zvykem bude se rozdělovat dvojnásobné množství bodů než v ostatních závodech, takže bude o co závodit. Systém je stejný jako v minulých letech. Tedy krátká kvalifikace kvůli pořadí na startovním roštu. A dvě finálové rozjížďky na 100 kol.

Co bude nové je rozdělení do dvou skupin, pokud nás bude více jak 15 jezdců. Podle kvalifikace se rozdělí na dvě skupiny A a B (rozdělení systémem sudá-lichá) a ty pojedou své finálové rozjížďky. S tím že, kdo bude mít na konci více ujetých kol vyhrává 200 kol Bosonohopolis.

Jelikož jedeme společně s RC LeMans sérií, tak bude program poměrně nabitý. Doporučuji se dostavit už v ranních hodinách, tak aby jsme kolem 9té hodiny ranní mohli začít závodit. A také prosím o přihlášení, abychom se ráno příliš nezdržovali.

Po závodě proběhne opět celkové vyhlášení celého ročníku. Věřím, že se nám to opět povede a bude panovat přátelská a pohodová, veteránská atmosféra.

Mějte se a v sobotu ráno huráá směr Bosonohopolis.

Ondra