Sezóna 2011 v kategorii Buggy – slovo předsedy

Miroslav Jurenka


<p>
Vážení sportovní přátelé, stojíme na začátku nové závodní sezóny 2011. Chtěl bych vám přiblížit několik novinek v sekci buggy 1:8.
</p>
<p>
Velkou novinkou jsou licence potřebné <!– separe –>pro účast v mistrovství České republiky. Loňská cena 500,&#8208; Kč za licenci je zrušena. Licence je sice potřeba, ale je bez poplatku a vydává se na základě žádosti k členské průkazce člena RCAČR zdarma.
</p>
<p>
Závodů buggy 1:8 se mohou zúčastnit i nečleni RCAČR . Ti však nemají nárok na body do celkového bodování. Dalším zpestřením je drobná pozornost od pořadatelů mistrovských závodů. Každý jezdec obdrží zdarma lístek na občerstvení. Tím to ale nekončí. Před odjetím finálové jízdy bude probíhat losování. Dva závodníci, kteří budou mít nejvíce štěstí a budou vylosováni, obdrží vrácení startovného v plné výši. Je to bonus pro jezdce, kteří se zúčastní závodu.
</p>
<p>
Další drobné změny najdete na stránkách <a href=“http://www.rcacr.cz“ target=“_blank“>RC AČR</a> v sekci buggy 1:8,kde je již k nahlédnutí kalendář a pravidla na letošní rok.
</p>
<p>
První závod buggynářů MČR se jede o víkendu 16 &#8211; 17 dubna, pořadatelem je klub RC Divoké Jelení. Těším se na vás a přeji vám hodně sportovních úspěchů.
</p>