KS Challenge informace

Jan Domanský


Letní sezóna je v plném proudu, prázdniny se nám přehupují do druhé poloviny a s nimi i seriál KS Challenge 2015. Vzhledem k tomu, že tento víkend je „závodně méně nabitý“, dovolujeme si Vám připomenout a zároveň Vás pozvat na čtvrtý závod našeho seriálu. Tentokrát se setkáme na všem dobře známé dráze v Praze-Radotíně. Radotínská dráha prošla drobnými úpravami a tak věříme, že se Vám budou líbit stejně jako nám. Pořadatelé budou mít samozřejmě připravený i bufet. Takže nejen že ukojíte své jezdecké chutě na nové dráze, ale i chuťové buňky a Vaše žaludky si přijdou na své.

Kdo je nedočkavý, může trénovat od pátečního odpoledne. Vy co přijedete až v sobotu ráno, budete mít také dostatek času na trénink. Veškeré potřebné informace jsou uvedeny na letáku výše.

Přihlášky na závod, najdete včetně startovní listiny na odkazech níže. Přihlašování bude možné do 7.8.2015 do 16:00 hodin. Novinkou v přihláškách je u neregistrovaných zadání datům narození, abychom mohli rozlišovat jednotlivé věkové kategorie při vyhlašování výsledků závodu. Věříme, že to pro Vás nebude žádná překážka. Neradi bychom, hlavně v juniorských výsledcích, na nějakého závodníka opomněli jenom z důvodu, že jsme ho neznali a nevěděli, že je JUNIOR. Pro snadnější přihlašování do budoucna pak doporučujeme provést na stránkách MyRCM registraci a další přihlašování již pak máte jen na pár kliknutí (včetně personálu 🙂 ) Registrace na MyRCM je dostupná ZDE.

Kategorie Hobby Buggy, která měla mezi nováčky ohlas v zimní sezóně je natrvalo zařazena i do letního do seriálu. Tato kategorie je určena všem začínajícím jezdcům a jejich modelům (např. modely Himoto, DareRC, Tamiya atd… – prostě HOBBY technika). Zřídili jsme ji na žádost Vás potencionálních závodníků, kteří si chcete vyzkoušet co to je jízda na závodní trati a zalít tělo adrenalinem. Věříme tedy, že nezůstane pouze u řečí, a že se všichni v hojném počtu zúčastníte (ostych nechte doma, každý někdy začínal 😉 ).

V případě jakýchkoli nejasností nás neváhejte kontaktovat na telefonním čísle 773 333 333 – Honza Domanský.

Přihláška do závodu

Startovní listina

P.S. Nejste-li si jisti, zdali na závod dorazíte (třeba z důvodu počasí, dovolených nebo jiných překážek..) prosíme i tak o přihlášení, neboť ranní administrace závodu je při dodatečných přihláškách neúměrně zdlouhavá a neukáznění jezdci tak přidělávají práci nejen nám pořadatelům, ale zdržují i Vás řádně přihlášené závodníky. Vyřazení závodníka ze startovní listiny je dílem okamžiku, jeho zavedení do již připraveného závodu je podstatně delší procedura, která se samozřejmě násobí počtem nepřihlášených.

Na viděnou s Vámi se těší tým pořadatelů