Rebels Race odstartuje již o víkendu v Náchodě

Zdeněk Beneš


Určitě se všichni těšíte na první závody Rebels Race v Náchodě, které se pojedou na naší klubové asfaltové dráze přes léto v termínech 30. 5., 27. 6., 1. 8., 29. 8., 19. 9.. Dráha bude pro všechny otevřena již v pátek odpoledne od 17 hodin a jezdit se bude až do večera. Jelikož máme nový servis o naše bříška, o který se postará známý pan „Klobouk“ Ivoš Gombík s rodinou, můžete se těšit již v pátek večer na skvělé jídlo a točené pivko či limo. Přespat budete moci z pátka na sobotu v tělocvičně u dráhy, stačí si s sebou vzít vlastní spacák a karimatku. V sobotu bude otevřeno od 7 hodin.

A co se konkrétně pro vás chystá na první závodě v našem novém bufetu?

Pátek večer: Domácí hamburgery se sýrem, cibulkou, domácí majonézou, točené pivo (nefiltrovaná 11° Svijany) a točená cola limonáda a něco tvrdšího.

Sobota: Chleba se sádlem a cibulkou, domácí zapečené bagetky, grilovaná klobása, domácí buchta, točené pivo, limo a kava.

Pravidla pro letní sezónu se nemění. V zimě jsme uvažovali o předepsání jednotných pneumatik, což jste si v drtivé většině přáli. Bohužel ceny pneumatik díky změnám kurzu v posledních měsících tak narostly, že vás nechceme nutit nakupovat sady nové a i letos se tedy pojedou pneumatiky volné.

Dráha v Náchodě byla v minulém týdnu omyta hasiči, náš tým udělal spoustu drobných oprav, aby pro vás bylo i letos vše dokonale připravené. Samozřejmě dráhu v pátek také nacukrujeme:-) Kryté depo je připraveno pro všechny účastníky, nutné je si přivézt vlastní stůl a prodlužovačku. Židle není potřeba.

Tradičně pojedeme čtyři kvalifikace a tři finále, abyste si všichni pořádně zajezdili.

Propozice, elektronické přihlášky a další informace najdete na našich klubových stránkách www.teamrebels.cz.

Pokud byste měl někdo jakýkoliv dotaz, tak neváhejte zavolat na telefon 608 815 564 (Zdenda).

Užívejte sluníčka a v pátek nebo v sobotu se těšíme na viděnou!

Váš Team Rebels