Mezinárodního mistrovství ČR Mikro 2015 info

Rostislav Klement


Za necelé tři týdny to vše vypukne. Pravidla a veškeré hlavní informace jsou již více, jak půl roku „venku“, navíc vše je notoricky známé. Hlavní myšlenka celého víkendu je motto hlavního pořadatele Cody’s Teamu: „bavíme se, dělejte to s námi…“ A to bude nejdůležitějším pravidlem ze všech pravidel. V prvé řadě půjde o zábavu!

Pravidla tedy víme a nyní bych vás chtěl seznámit se „zákulisím“ a vším kolem, co je připraveno pro jezdce a jejich doprovod. Veškeré dění začne v pátek 30.1.2015 v 8:00 odkdy máme k dispozici Společenský dům Sušil v Bystřici pod Hostýnem, kde bude veškeré dění probíhat. Jedná se o dvoupodlažní objekt, který znáte ze závodů malých měřítek a který máme na tuto akci kompletně k dispozici. V avizovaných 8:00 začnou přípravy a stavba dráhy.

V přízemí, hned za vstupem vlevo je bufet, který bude po celou akci k dispozici. Veškeré nápoje, točené pivo, káva, párky a další, co k příjemně připravenému bufetu patří. Dále jsou v přízemí k dispozici sociální zařízení pro veřejnost a hlavně vstup do sportovní haly, kde bude hlavní dění celého víkendu. Do haly budou mít přístup pouze jezdci, jejich doprovod a pozvaní hosté. V hale jsou k dispozici šatny, kde je již většina přespávajících ubytována (rezervace-ještě jsou volná. Jinak bude možnost přespání v prostoru haly), sociální zařízení a sprchy… J

Dále také oddělený gymnastický sál, kde bude probíhat stravování jezdců. Oběd je v ceně startovného, pokud chcete oběd i pro svůj doprovod doporučujeme zavčas objednat (do 26.1. na email codysek@seznam.cz cena je 85,- Kč) K obědu bude osvědčený a hlavně naprosto geniální gulášek… J Kdo k nám jezdí, ten ví… Zvažovali jsme variantu jiného obědu, ale byli jsme utlučeni argumenty, ať si i jiní vyzkouší gulášek, který se na našich závodech začíná stávat legendou…

Za velmi přijatelnou cenu je připravována i snídaně a večeře. Obojí je nutno do 26.1. objednat na emailu codysek@seznam.cz. Cena se bude domlouvat 15.1. ale předběžná myšlenka je za snídani do 25,- a večeře do 50,- (teplá)

Depo bude situované do okolí dráhy-místa je opravdu dost…

Jedna poznámka pro jistotu, i když jsme na to už všichni zvyklí-vemte si prosím přezuvky, nebo sálovou obuv. Bez nich je do haly vstup zakázán…

Diváci a návštěvníci budou mít přístup na tribunu v hale, odkud budou mít krásný přehled nad veškerým děním na hale. Tribuna je hodně blízko, takže i při našem malém měřítku bude vše vidět. V patře pak bude v dalším sále postavená Kyosho dráha pro sobotní ježdění pro veřejnost, auta budou k zapůjčení  (zvažujeme i nějaký sranda závod na sobotní noc) a pro nedělní mistrovství na Kyosho dráze.

Dále bude ve spolupráci s místním modelářským klubem v prostorech Společenského domu Sušil i výstava RC modelů letadel a další zajímavě techniky.

Vše bude snímáno z několika kamer a fotoaparátů a aktuálně umísťováno na web. Nejzajímavější fotky a sestřihy budou hned sestříhávány a poběží přes projektory na plátna. Další projektor bude informační ohledně výsledků.

Tohle je stručný výřez toho, co vás poslední víkend v lednu čeká v Bystřici pod Hostýnem. Osobně jsem přesvědčen, že nás čeká velmi příjemný víkend, kde se vám pokusíme ukázat, „jak to děláme u nás“. V prvé řadě chceme, aby nejdůležitější byla zábava a setkání lidí, kteří  jsou postižení stejným koníčkem…

Pokud potřebujete jakékoliv doplňující informace volejte na 774 716 375, nebo email codysek@seznam.cz

Za Cody’s Team Rosťa Klement