Rebels Race a Helloweenská párty

Zdeněk Beneš


Drazí přátelé závodů Rebels Race,

blíží se termín druhého závodu zimního seriálu Rebels Race a letos páteční trénink vychází na americký svátek Halloween, který se i v našich končinách již hodně zabydlel. A tak jsme se rozhodli pro vás uspořádat malou Halloweenskou party v podobě půlnočního závodu v jízdě zručnosti s vašimi modely. Samotnou podobu soutěže si necháme jako překvapení, ti nejlepší si odnesou odměny, stejně jako všechny děti!! Samozřejmostí bude občerstvení včetně točeného piva a drobného jídla. Kromě půlnoční soutěže se můžete těšit na trénink a dobrý pokec s přáteli až do ranních hodin. Přespání v hale ve spacáku zdarma je jasná věc!

Kdo nestihne páteční rebelský večer, nemusí moc truchlit, protože sobotní závody budou plné dobré zábavy, pohodové atmosféry, pojedeme čtyři kvalifikace a tři finále. Takže opět hodně závodních jízd a přitom rozumný konec závodu;-) Na vyhlášení máme připraveny poháry a diplomy, stejně jako drobné ceny a na úplný závěr závodu také losování tomboly o RC ceny.

Vstup do haly bude možný v pátek od 21:30, dráha bude připravena cca. ve 22:30. Kdo přijde dříve, bude moci přiložit ruku k dílu nebo se zatím občerstvit v našem baru. V sobotu bude hala otevřena od 7 hodin.

První zimní závod se v Trutnově vyvedl na jedničku, nechyběla skvělá konkurence a dobrá nálada. Fotky či reportáž najdete na našich klubových stránkách, stejně jako pozvánku, propozice a přihlášky na další závody, které se jedou již v sobotu 1. listopadu. Neváhejte se přihlásit, ať víme, kolik proviantu připravit:-)

Užijte si úterní volno, třeba zbyde čas na naladění autíček;-) A v pátek nebo v sobotu se s vámi těšíme na viděnou!

Váš Team Rebels