Pohonný set Fuze 1:10

Tomáš Vostřák


Pohonný set Fuze 1:10 je vhodný jako upgrade na střídavý výkonný pohon Off Road aut.

Voděodolný regulátor 45A s EC3 konektorem je napájen až 9 čl. NiMH nebo 2 – 3 čl. LiPol. 4 závitový střídavý bezsenzorový motor 540 s otáčkami 4000ot/V.

Tento set jsem uprgradoval do modelu Traxxas Telluride 1/10. Instalace je motor se usadí do destičky, která ho bude držet a nastaví se vůle mezi pastorkem a hnacím kolem a taková je instalace motoru.

Regulátor se pouze přilepí na podvozek na libovolné místo, samolepky které jsou na toto upevnění v setu, jsou extrémně odolné proti veškerým vlivům a stačí pouze kousek a regulátor drží jak přikovaný.

Nakonec se vše připojí do příslušných zdířek a může se vyjet. Stačí koupit jen set s nic jiného k tomu nepotřebujete. Jen se vše nainstaluje a je to hotovo.

Regulátor je předem nastaven na Ni-Mh baterie, ale dá se nastavit až na 3 článkovou Li-Po baterii. Mně osobně stačí dvoučlánek Li-Pol. Motor totiž dost s autem cvičí, ale to je na každém a jheo schopnostech.

Regulátor je zcela vodotěsný. Jezdil jsem s ním ve vodě a žadný problém nenastal. Do auta zcela létala voda a set nedával nic najevo. Prostě jízdy bez problému I v nepřízni počasí.

Cena tohoto setu se pohybuje okolo 3200 Kč.