Halová sezóna Rebels Race

Zdeněk Beneš


Drazí přátelé závodů Rebels Race,

halová sezóna začíná již příští víkend!! V sobotu 4. října jedeme v Trutnově první letošní halový závod. A hned na úvod sezóny máme pro vás několik překvapení a novinek, tak si je pojďme představit.

Na každém letošním závodě budou připraveny poháry pro nejlepší závodníky v hlavních kategoriích. Speciální ceny čekají na juniory. V říjnu oslavíme druhé narozeniny Rebels Race, a tak na prvním závodě příští víkend každý závodník dostane praktický dárek s logem Rebels Race. Na prvním závodě si také budete moci zakoupit nově předepsané pneumatiky LRP CPX za mimořádnou cenu 500 korun a na první závodě vyhlásíme letní sezónu – připraveno je mnoho pohárů;-)

K tomu tradičně zůstává oblíbené páteční noční trénování a možnost přespat v prostorách haly ve spacáku do sobotního rána. Nebude chybět ani tombola na konci závodu o RC ceny. V Trutnově stavíme dráhu 32×20 metrů, která je značena šetrnými plastovými mantinely. Nebude chybět servis a prodej náhradních dílů od Petra Grofa a Martina Zváry, dobrý bufet již od pátečního večera a hlavně fajn atmosféra, na kterou jste při závodech Rebels Race zvyklí!

Pravidla pro zimní sezónu se výrazně nemění, ale jedna změna přeci jen bude. Po dlouhých diskuzích a váhání jsme se rozhodli na základě vašich ohlasů zavést jednotné pneumatiky, kterými budou osvědčené a široce dostupné pneumatiky LRP CPX. Tyto pneumatiky budou předepsané v kategoriích Open, Stock a Hobby. Na našich závodech budou vždy k dispozici, na prvním závodu za speciální cenu 500 korun. Nebudou však nijak označené, takže můžete jet klidně starší pneu, co máte doma. Jinak se nic nemění a my věříme, že nastavená pravidla přispějí k co nejvyrovnanějším závodům.

Elektronické přihlášky jsou již aktivní, a tak se můžete na halové závody přihlašovat na našich klubových stránkách www.teamrebels.cz. Termíny závodů jsou: 4. 10., 1. 11., 22. 11., 20. 12., 10. 1., 31. 1., 28. 2., 21. 3., 11. 4. Z devíti závodů budeme do celkového pořadí započítávat šest. Propozice a další informace budou na stránkách zaktualizovány během několika dnů. Vše podstatné již ale víte:-)

Užijte si víkend, třeba i na nedělních závodech v Liberci (info na našich stránkách), a celý Team Rebels, jež halovou sezónu připravuje, se na vás bude těšit!