RADOTÍN 22. – 23.8.2014

Jan Domanský


Přihlášky na závod, najdete včetně startovní listiny na odkazech níže. Přihlašování bude možné do 22.8..2014 do 20.00 hodin. Novinkou v přihláškách je u neregistrovaných zadání datumu narození, abychom mohli rozlišovat jednotlivé věkové kategorie při vyhlašování výsledků závodu. Věříme, že to pro Vás nebude žádná překážka. Neradi bychom, hlavně v juniorských výsledcích, na nějakého závodníka opoměli jenom z důvodu, že jsme ho neznali a nevěděli, že je JUNIOR. Pro snadnější přihlašování do budoucna pak doporučejeme provést na stránkách MyRCM registraci a další přihlašování již pak máte jen na pár kliknutí (včetně personálu 🙂 ) Registrace na MyRCM je dostupná ZDE.

Na tomto závodě čeká ještě jedna novinka a to kategorie Hobby Buggy. Ta je určena všem začínajícím jezdcům a jejich modelům (např. modely Himoto, DareRC, Tamiya atd… – prostě HOBBY technika). Zřídili jsme ji na žádost Vás potencionálních závodníků, kteří si chcete vyzkoušet co to je jízda na závodní trati a zalít tělo adrenalinem. Věříme tedy, že nezůstane pouze u řečí, a že se všichni v hojném počtu zúčastníte (ostych nechte doma, každý někdy začínal 😉 ).

V přídadě jakýchkoli nejasností nás neváhejte kontaktovat na telefonním čísle Jiří Garba                 +420 777 362 955

P.S. Nejste-li si jisti, zdali na závod dorazíte (třeba z důvodu počasí, dovolených nebo jiných překážek..) prosíme i tak o přihlášení, neboť ranní administrace závodu je při dodatečných přihláškách neúměrně zdlouhavá a neukáznění jezdci tak přidělávají práci nejen nám pořadatelům, ale zdržují i Vás řádně přihlášené závodníky. Vyřazení závodníka ze startovní listiny je dílem okamžiku, jeho zavedení do již připraveného závodu je podstatně delší procedura, která se samozřejmě násobí počtem nepřihlášených.

Na viděnou s Vámi se těší tým pořadatelů