KS-Challenge 27-28.6.2014

Jan Domanský


Vážení závodníci,

Za 14 dní se opět roztočí kolotoč seriálu KS Challenge 2014, který bude pokračovat na dráze v Terezíně a to druhým závodem. Tuto trať pravděpodobně všichni znáte, a kdo ne, tak než přineseme podrobné info, má možnost prohlédnout klubové stránky „terezínských“ na TOMTO odkazu.

Tímto jsou zároveň otevřeny přihlášky na závod, které najdete včetně startovní listiny na odkazech níže. Přihlašování bude možné do 27.6.2014 do 20.00 hodin. Novinkou v přihláškách je u neregistrovaných zadání datumu narození, abychom mohli rozlišovat jednotlivé věkové kategorie při vyhlašování výsledků závodu. Věříme, že to pro Vás nebude žádná překážka. Neradi bychom, hlavně v juniorských výsledcích, na nějakého závodníka opoměli jenom z důvodu, že jsme ho neznali a nevěděli, že je JUNIOR. Pro snadnější přihlašování do budoucna pak doporučejeme provést na stránkách MyRCM registraci a další přihlašování již pak máte jen na pár kliknutí (včetně personálu ) Registrace na MyRCM je dostupná ZDE.

Na tomto závodě čeká ještě jedna novinka a to kategorie Hobby Buggy. Ta je určena všem začínajícím jezdcům a jejich modelům (např. modely Himoto, DareRC, Tamiya atd… – prostě HOBBY technika). Zřídili jsme ji na žádost Vás potencionálních závodníků, kteří si chcete vyzkoušet co to je jízda na závodní trati a zalít tělo adrenalinem. Věříme tedy, že nezůstane pouze u řečí, a že se všichni v hojném počtu zúčastníte (ostych nechte doma, každý někdy začínal ).
V přídadě jakýchkoli nejasností nás neváhejte kontaktovat na telefonním čísle "resource://skype_ff_extension-at-jetpack/skype_ff_extension/data/call_skype_logo.png"773 333 333 – Honza Domanský.

Přihláška do závodu a startovní listinu naleznete na www.profimodel.cz

P.S. Nejsteli si jisti, zdali na závod dorazíte (třeba z důvodu počasí, dovolených nebo jiných překážek..) prosíme i tak o přihlášení, neboť ranní administrace závodu je při dodatečných přihláškách neúměrně zdlouhavá a neukáznění jezdci tak přidělávají práci nejen nám pořadatelům, ale zdržují i Vás řádně přihlášené závodníky. Vyřazení závodníka ze startovní listiny je dílem okamžiku, jeho zavedení do již připraveného závodu je podstatně delší procedura, která se samozřejmě násobí počtem nepřihlášených.

Na viděnou s Vámi se těší tým pořadatelů…