Přihlaste se včas na MČR v Jedovnicích s dárkem

Zdeněk Beneš


Vážení závodníci,

 

Mistrovství ČR je tu již za dva týdny, o víkendu 28. – 30. 3. 2014, a kdo by si chtěl z Jedovnic odvézt kromě skvělých závodních zážitků, možná velkého poháru nebo ceny z tomboly, i pěkné samolepky s vlastním jménem a českou vlaječkou na karoserii, tak se musí na Mistrovství včas přihlásit do čtvrtka 13. března 2014 (včetně).

Jednotlivé přihlášky najdete na těchto odkazech: OPEN, STOCK, FORMULE, TRUE FORMULE, GT, HOBBY, 1:12.

Připomínám, že pro kategorie Hobby a 1:12 není třeba vlastnit závodní licenci RC autoklubu ČR. Kdo byste potřeboval pomoci se zajištěním licence, určitě se na mne můžete obrátit na emailu electric.track@rcacr.cz nebo telefonu 608 815 564 (Zdenda).

Dalším velkým lákadlem bude tombola na závěr mistrovství. Losovat se bude například: nabíječka LRP Quadra Competition Charger V1, závodní baterie LRP LiPo Competition Car Line Hardcase 5700, závodní baterie NOSRAM LiPo 7200 Big Mama 1/10 X-treme Race Hardcase – 100C/50C – 7.4V nebo servo SAVÖX – SC-1252MG. A to samozřejmě není všechno;-)

Na šampionát se může přihlásit úplně každý, kdo si chce užít víkend plný závodění. Není třeba žádná kvalifikace nebo nominace. Levné ubytování bude možné přímo u dráhy na internátu (cena od 180 Kč/noc). Na sobotní večer je zarezervovaná restaurace pro přátelské posezení. Trénovat se bude již v pátek odpoledne a večer (nepovinné), v sobotu se pojedou dva měřené tréninky a pět kvalifikačních kol. V neděli všichni pojedou jedno finále nanečisto a pak tři finálové jízdy. Detailní informace o MČR najdete zde.

V případě jakýchkoliv dotazů se neváhajte ozvat na emailu electric.track@rcacr.cz nebo telefonu 608 815 564 (Zdenda).

Na viděnou se těší tým pořadatelů – Pavel Magda, Jarda Kopecký, Zdenda Beneš a další.

 

Zdenda Beneš
předseda sekce Electric Track v RCAČR