Olomoucký pohár offroad, hala Přáslavice

Fanánek Stodola


Sobota 5:50 a já a táta jedeme směr Přáslavice.. po dálnici je tam člověk hnedka … su tu!… točím, rozbalujeme depo, hledím… trať pěkná, skoky do zatáček .

Rychlá technika…za mě 1! Rozprava……věci kolem…. menší pokec s předsedou a jdeme na to! aj chlapi s dJi fantomem jsou tu..

Ffšeci hledajú setup.. já lepím kola… kafé v bufetě dobré…. Kuba Vícha jede Schorty.. napoprvé pěkná jízda.. XBčtverek čím dál víc …. jenom dobře.. přemýšlím, jak je možné, že sa furt čeká na nasazovače….. a je po rozjížďkách…

Pauza tak na vyjetí baterek v malém Schortovy (1:24) já 7. v áčku zatím… táta jede tentokrát 4wd, tak jsem zvědav….

Nnew objev v zadohraboch (2wd)..Lucka Steigerová první finálovku dojela 1. a ve stylu! potlesk…. smekám… druhá runda finálovek drama jak v silážní jamě… dívu sa na schorty… mlátička po startu až do konce… točím a stále vyhlížím ten Top záběr…..

Na poslední jízdu dávám jinší set-up, vyžahnu dring 69 (nic moc loprajz…) drink nic nedává…. poprvé se nám v áčku povedl start na pohodu..jupíí jedem… po dojetí menší pokec s Tomem R., Filip totiž dojel za mnou.. uklízíme a čekáme…. jo a Lucka to 3tí finále zase vyhrála a jde sa na vyhlášení….

Ppadajú blesky, někde slzy… stále pohoda….

Jje tu zase konec a za chvílu začátek hokeja…. jede sa dom, takže poslední děkovačka, pozdravovačka a hurá dom….

 

… pro Masters.cz Fanánek Stodola