Již zítra vysíláme dva ONLINE reporty !!! Battle už dnes…

webbaker


Od ranních hodin budete poprvé moci sledovat dvě reportáže ze závodů online.

Já jsem zítra a pozítří na Open Challenge Praha. Zítra mne čeká onroad závod, v neděli pak offroad. Po oba dva dny se můžete těšit na text, foto. A pak i na video. Musím natočit trailer pro onroad část a pak z obou dvou dnů souhrny.

 

V Ostravě bude Radek Voda, který také poprvé zkusí posílat informace online. Bude to v jiné formě a nebude to tak „masivní“. Navíc se bude učit skloubit závod a psaní /focení / točení. Každopádně se budete moci taktéž těšit na jeho osobní poznámky a zápisky z tohoto klání – Ostrava Cup.

Také bude fotit a točit něco málo na své GoPro HERO3. Držte mu prosím všichni palce, každý musí začít. Ať je to závod s modelem nebo psaní online reportáže.

 

Budeme přísní a nekompromisní. Pořadatelé, třeste se !!! 🙂

 

My budeme na dálku propojeni přes facebook a telefon, budeme spolupracovat. Radek za cca dva dny pochopil redakční systém a také fungování FTP a DBF (databáze). Pokud to nezapomněl, bude to zajímavá sobota.

 

Těší se na vás redaktoři masters.cz.

 

P.S. v sobotu proběhne tzv BATTLE: Ajgor vs Radek, nebo-li, čí report bude více sledován 🙂 🙂 🙂 !!!

 

Radek: A co že to vyhraju? 🙂 (ironicky) Bude to tvrdý souboj.

"".

 

Ajgor: Takže souboj začíná jíž dnes ? Ok.

„Imperium vrací úder“ – tak zní název jednoho dílu Hvězdných válek. Jaké zbraně mám já ? Mám stejnou výbavu jako kolega Radek, ale navíc mám FULL HDR kameru, ale to vyrovná chytře použitá kamera GoPro.

Mám však jeden trumf a to ptaaka – Phantoma. A ten umí divy…

Pane kolego, zajímavý obrázek. Trošku tvrší zrno, nicméně ještě je to v normě 🙂

Zítra se uvidí, kdo to zvládne na jedničku !!!

 

Radek: Já si pouze cvičil vkládání fotek, a tahle fotka vystihuje battle na 100% (nic jiného v tom nehledejte)

 

Ajgor: v každém případě je kolega velmi šikovný, rychle chápe a učí se. Samozřejmě mi nezbývá nic jiného, než mu popřát hodně štěstí zítra na jeho premiéře a věřím, že se mu povede.

Tento mladý reportér vnese do obsahu portálu mnoho nových informací a určitě z jiného pohledu jako mám já. A o je jen dobře.

Radku držím ti zítra palce !!!