David Ehrbar na Open Challenge Praha

Jan Domanský


Vážení závodníci,

dovolujeme si Vás pozvat na nadcházející závod seriálu OPEN Challenge Praha. Podařilo se nám ve spolupráci s vlastníkem haly zajistit lepší osvětlení, které bylo menší slabinou. Na tomto závodě si tedy již budete moci vychtnávat lepšího osvětlení, které závodním jízdám dá ještě větší náboj.

Kdo z Vás ještě nekoukal na startovní listinu nadcházejícího závodu, veřte že půjde o opravdový adrenalin. Nejen že se nám v soubojích předtaví naši špičkoví piloti jako třeba Jirka Vyšín, Víťa Hola, Michal Blahovský a další v kategorii ONROAD, ale i nedělní program OFFROAD bude skvěle obsazen. Souboje mezi Petrem Klatovským, Jorgem Rhodem nebo Honzou Domanským určite budou stát za shlédnutí. Třešničkou pak je účast špičkového německého pilota a týmového jezdce SERPENT Davida EHRBAHRA, který se zúčastní soubojů v obou závodních dnech.

Samozřejmostí je pak občerstvení v místní restauraci, které si již vydobilo své místo na slunci a nenechá nikoho na pochybách, že v Ruzyni vařit umí. Pokud tedy ještě váháte, vemte si svůj model nebo modely a přijďte si mezi nás užít pohodový závodní víkend plný zdravého adrenalinu ze soutěžních jízd.

Naviděnou o víkendu se těší tým pořadatelů…..