Rebels Reace 2. závod

Zdeněk Beneš


V Trutnově se pojede druhý zimní závod seriálu Rebels Race. První závod si užilo více jak 60 závodníků a na ten druhý se startovní listina rychle plní.

Závody Rebels Race se po letní asfaltové sezóně přesunuly pod střechu sportovní haly ZŠ R. Frimla v Trutnově, která se stala příjemným místem pro setkávání na našich rebelských závodech. Novinkou je tribuna, která je vyšší a tím pádem je dobrý výhled pro řízení modelů, tradičně máme depa přímo u dráhy, nebude chybět občerstvení včetně polévky a jídla k obědu, štrůdlu ke snídani a točeného piva (již v pátek večer).

I před druhým závodem budete mít možnost si zvyknout na tvar i větší grip kobercové dráhy oproti těm asfaltovým, jelikož budete moci do Trutnova přijet již v pátek večer a na postavené dráze trénovat do ranních hodin. Vstup do haly bude možný od 21:30, dráha bude připravena v cca. 23 hodin. Přespání bude možné v prostorách haly, k dispozici je samozřejmě sociální zařízení včetně sprch. To vše navíc zcela zdarma! Vstup do haly v sobotu bude od 7 hodin.

Kobercová dráha v Trutnově bude opět jednou z největších u nás o rozměrech 32×20 metrů. Vyznačení dráhy je řešeno plastovými profily, které jsou velmi šetrné k modelům. Přesto se nemusíte bát, že byste zůstali na závodech Rebels Race bez podpory náhradních dílů a dalších modelářských věcí. Rádi se o vás postarají Petr Grof se svým novým obchodem a Martin Zvára – KL-modely.cz.

Na závodech Rebels Race si zajezdíte hodně. Kromě ranního organizovaného tréninku, který bude končit již v 8:30!!, na vás totiž čekají čtyři kvalifikace a pak tři finálové jízdy. Všechny jízdy jsou komentované, jezdíme podle Fair-Play pravidel.

Během druhého závodu budeme vyhlašovat letní seriál a pro první zaregistrované závodníky, kteří do Trutnova na zimní Rebels Race přijedou poprvé, máme ještě několik našich vteřinových lepidel na pneumatiky;-)

Vše se zdá být na druhý závod připraveno. Nezapomeňte se přihlásitnastudovat pravidlapříjezdovou mapku k hale, připravit stolky a židle s gumovými/plastovými koncovkami, aby nemohly poškodit palubovku, vzít si přezuvky a prodlužovačku a v pátek nebo v sobotu přijet do Trutnova.

V případě jakýchkoliv dotazů pište na  beneszd@seznam.cz nebo volejte na 608 815 564 (Zdenda).

Těšíme se na viděnou!

Váš Team Rebels