MČR ET Rtyně 16.-17.4.2011 přihlášky spuštěny

Zdeněk Beneš


Máme pro vás návod, jak se přihlásit. Nezapomeňte, závodu se mohou účastnit i závodníci bez licence. Navíc pro všechny přihlášené bude připraveno pamětní tričko!!!

Přihlášky na mistrovství republiky jsou spuštěny na webu RCA ČR. Vyplnění formuláře je snadné. Nezapomeňte, že žáci do 11 let mají vlastní hodnocení! Navíc pro nejtalentovanějšího žáka bude připravena stavebnice profesionálního podvozku. Číslo členského průkazu nemusíte vyplňovat, pokud ho nemáte u sebe (platí pro členy RCA ČR). Stačí do pole napsat „mám licenci“. Tato informace je pouze pro pořadatele kvůli výši startovného, systém text nijak nekontroluje.

Přihlášky pro jednotlivé kategorie najdete ZDE.

Startovní listiny jednotlivých kategorií zjistíte po rozkliknutí názvu závodu ZDE.

Velikost trička pro včas přihlášené

U příležitosti mistrovského závodu se nám podařilo zajistit sponzora, který pro všechny účastníky připraví tričko s motivem mistrovského závodu. Náhled trička později zveřejníme. Pro možnost výběru velikosti trička je nutné se na závod přihlásit do 3. dubna 2011 (včetně) a poslat na mail tricka@rcmag.cz.

Seznam ubytování ještě zpracováváme. Kromě možnosti přespání v hale ve vlastním spacáku a na vlastní karimatce je ale cca. 3 minuty od haly slušná ubytovna pro cca. 40 lidí a samozřejmě i další možnosti. Tedy místa bude dost.