Rebels Race 12. října

Zdeněk Beneš


V Trutnově se pojede první zimní závod seriálu Rebels Race, odměna čeká na všechny a ještě mnohem víc…

Závody Rebels Race se po letní asfaltové sezóně přesouvají pod střechu sportovní haly ZŠ R. Frimla v Trutnově, kde se závody dříve jezdily, a tak mnozí z vás vědí, že prostředí v tzv. bráně Krkonoš bude příjemným místem pro setkávání na našich rebelských závodech. Novinkou bude tribuna, která bude vyšší a tím pádem bude dobrý výhled pro řízení modelů, tradičně bude možné mít depa přímo u dráhy, nebude chybět občerstvení včetně polévky a jídla k obědu, štrůdlu ke snídani a možná i točeného piva.

I před prvním závodem budete mít možnost si zvyknout na tvar i větší grip kobercové dráhy oproti těm asfaltovým, jelikož budete moci do Trutnova přijet již v pátek večer a na postavené dráze trénovat do ranních hodin. Přespání bude možné v prostorách haly, k dispozici je samozřejmě sociální zařízení včetně sprch. To vše navíc zcela zdarma!

Kobercová dráha v Trutnově bude opět jednou z největších u nás o rozměrech 35×20 metrů. Vyznačení dráhy je řešeno plastovými profily, které jsou velmi šetrné k modelům. Přesto se nemusíte bát, že byste zůstali na závodech Rebels Race bez podpory náhradních dílů a dalších modelářských věcí. Rádi se o vás postarají Petr Grof se svým novým obchodem a Martin Zvára – KL-modely.cz.

Na závodech Rebels Race si zajezdíte hodně. Kromě ranního organizovaného tréninku na vás totiž čekají čtyři kvalifikace a pak tři finálové jízdy. Všechny jízdy jsou komentované, jezdíme podle Fair-Play pravidel.

První závod nebude ale jen tak ledajaký. Budeme totiž vyhlašovat letní seriál a ti, kteří se závodu zúčastní, si odvezou nové vteřinové  lepidlo z naší rebelské edice 2013/2014;-) Oslavíme tak i naše první narozeniny. Vždyť náš první závod se jel 13. října 2012…

Vše se zdá být na novou halovou sezónu připraveno. Nezapomeňte se přihlásitnastudovat pravidlapříjezdovou mapku k hale, připravit stolky a židle s gumovými/plastovými koncovkami, aby nemohly poškodit palubovku, vzít si přezuvky a prodlužovačku a v pátek nebo v sobotu přijet do Trutnova.

Čas vstupu do haly v pátek bude ještě upřesněn ve čtvrtek na stránkách www.teamrebels.cz, zatím je plánovaný na 21. hodinu. Dráha by měla být připravena ve 22:30. V sobotu bude hala otevřena od 7 hodin.

V případě jakýchkoliv dotazů pište na beneszd@seznam.cz nebo volejte na 608 815 564 (Zdenda).

Těšíme se na viděnou!

 

Váš Team Rebels