Závěrečný Rebels Race startuje zítra

Zdeněk Beneš


Pátý závod Rebels Race uzavře letošního hodnocení seriálu, a tak se všichni těšíme na poslední sběr bodů do celkového pořadí. Počasí nám zatím moc nepřeje, ale předpověď na sobotu v Náchodě vypadá hodně slibně, a tak si snad hezky zazávodíme, i když tentokrát při trochu nižších teplotách. Ty vždy seděly domácímu závodníkovi Martinovi Ševčíkovi, tak uvidíme, jestli zase potrápí takové borce, jako jsou Petr Grof nebo Kuba Mrázek, kteří budou chtít hrát prim v kategorii Open.

V kategorii Stock se sejde hodně závodníků, kteří před 14 dny jezdili ve Slavkově na Mistrovství republiky a určitě si odtamtud odvezli spoustu zážitků a především zkušeností, které budou chtít uplatnit již zítra v Náchodě.

V kategorii Hobby se schází tradičně silná skupina nadšenců RC autíček a při pohledu na prozatimní startovní listinu jsme rádi, že se k nám opět chystají naši noví kamarádi z Chrudimi, ale i další závodníci, ať už junioři nebo staří pardálové, kteří umí být hodně rychlý.

V pátek bude možné na dráze trénovat od cca. 18 hodin. A tak kdo byste měl zájem do Náchoda přijet, určitě si zavolejte o bližší informace na telefon 608 815 564 (Zdenda). Přespání v hale u dráhy též k dispozici. V sobotu ráno budeme dráhu otevírat v 7 hodin, a jelikož je už ráno poměrně zima, trénink bude probíhat do 9:30. Po rozpravě nás budou čekat tradičně 4 kvalifikace a 3 finále, možná opět na 6 minut?:-)

Připraveno bude občerstvení včetně snídaně, obědu i svačiny a nebude chybět ani výběr nápojů. Celkové pořadí seriálu se na našich internetových stránkách objeví ještě během dneška, nicméně celkové vyhlášení seriálu proběhne až na prvním halovém závodu. Informace o halové sezóně si povíme zítra na závodech!

Těšíme se na všechny, určitě se nebojte přihlásit a přijet, závody pojedeme, pokud nebude celý den jenom pršet. Nejsme z cukru a na případně vlhké dráze už jezdit z minula umíme:-) Ale má svítit sluníčko!

Zatím rebelské ahoooj:-)

Váš Team Rebels