Již za týden letní MČR ELEKTRIC BUGGY 2013

Miroslav Jurenka


Několik málo dnů zbývá do zahájení prvního závodu MČR v kategorii ELEKTRIC BUGGY. O víkendu 10. -11.8. se na dráze Modelkubu Svitavy roztočí kola modelů  v měřítku 1:10. V přihláškách je zatím jenom pár jmen, ale jedno důležité jméno tam je. Na tento závod přijede i Mistr Evropy Martin Bayer. Jsme velice rádi, že nás navštíví a myslím, že to bude i zajímavé srovnání pro ostatní jezdce. Součástí víkendu je závod Mistrovství Čech a Moravy v kategorii buggy 1:8 el., Short Crouse a Truck.

Náš pořadatelský sbor v této době finišuje s přípravou celého areálu, abychom se této organizace zhostili pokud možno co nejlépe. MČR  v této kategorii se jede jako dvoudílný. Jeden závod letní a druhý zimní v hale. Na tento závod bude pohlíženo jako na jeden z důležitějších závodů v letošní sezoně.

Co jsme pro vás připravili? Doufáme, že se nám podařilo připravit vše potřebné. Za počítačem bude sedět zkušený časoměřič V.Šeliga, hlavní rozhodčí M.Jurenka a k tomu i celá řada dalších lidiček. Občerstvení bude již od pátku až do neděle. Samozřejmostí je online přenos časomíry. Mediální partner Masters.cz v podání Igora Vlahoviče se postará o online report. Tím to ale nekončí. Po celý víkend bude probíhat prezentace fy PELIKÁN v podání modelářské prodejny KL modely, která se bude starat o prodej modelářského sortimentu. Na neděli přislíbila účast i regionální televize Svitavy.  Hostesky jsou dnes už samozřejmostí a tak nebudou chybět ani na závodech MČR ve Svitavách při rozdávání padesátky pohárů, které jsme pro vás připravili.

Závěrem si už jen přát velkou účast jezdců, protože právě oni umí udělat mimořádnou atmosféru celé soutěže.

GPS: 49°45’9.315″N,  16°27’9.196″E