KS-Challenge info

Jan Domanský


V sobotu 25. května 2013 bude třetím podnikem pokračovat seriál volných závodů OFFROAD modelů. Tentokrát Nás bude hostit dráha v Louce u Litvínova. Někteří z Vás tuto dráhu znají, někteří na ni pojedou poprvé. V každém případě Vás jako závodníky čeká dráha otevřená k volným tréninkům již od pátečního dopoledne, krytá tribuna, prostorné depo kde si můžete postavit třeba „megastan“ 🙂 a další samozřejmosti jako voda, kompresor atd. Nováčkové, kteří se našich závodů zúčastňují mají možnost poměřit své síly s ostatními, vyzkoušet jízdu v závodním tempu a samozřejmě mají možnost okoukat spoustu vychytávek od zkušenějších modelářů v pohodové atmosféře. Pro ty co přijedou již na páteční trénink, a budou spát ve svých příbytcích u dráhy je samozřejmě večerní zábava jen na nich :-). Komu by se však nelíbilo u ohně a pokecu s kamarády, jistě si najde v nočním Litvínově zábavu dle svého gusta. Zástupci místního klubu Venda Turek a Petr Semsch Vám jistě nějaký přístav doporučí. 🙂

Ti co na minulý závod nepřijeli z důvodu obav před nepříznivým počasím upozorňujeme, že máme tak jako minule objednané skvělé počasí a obavy tedy nejsou na místě. V celé republice pršelo a v Terezíně krásně svítilo sluníčko :-).

Připomínáme, že byla přidána kategorie 1/10 Short Course, na kterou jste se mnozí ptali. V Terezíně mezi sebou bojovali Honza a Lukáš. Doufáme tedy, že jim i vy ostatní přijedete ukázat, že umíte jezdit nejen v hale, ale i venku.

Přihláška k závodu a startovní listina je Vám k dispozici na odkazech níže. Vy co nejste pevně rozhodnuti, zdali na závody dorazíte prosíme, abyste i tak zaslali elektronickou přihlášku, neboť při ranním zpracování závodu je jednodušší jezdce, který nepřijel vyškrtnout, než ho dopisovat do startovní listiny a předělávat celý závod.

Přihláška – KS Challenge Start. listina – KS Challenge

Na závěr tedy připomínám, že jsme objednali teplé a slunečné počasí 🙂 . Takže na vás zbývá si kromě modelů vzít pouze dobrou náladu a vyrazit do Louky u Litvínova.

Za tým pořadatelů Honza Domanský….