Rebels Race poslední závod

Zdeněk Beneš


I venku to začíná konečně vypadat, že se zima chýlí ke konci, a tak přijměte pozvání na poslední letošní halový závod Rebels Race ve Rtyni v Podkrkonoší. Na závěr závodu proběhne vyhlášení celé sezóny! Rozdáme krásné poháry a ceny. …

Letošní premiérový halový ročník seriálu Rebels Race napíše poslední kapitolu do své kroniky ročníku 2012/2013. V sobotu 13. dubna si v krásné hale ve Rtyni v Podkrkonoší zajezdíme na obrovském koberci naposledy. Po sedmi závodech na závěr dne vyhlásíme celkové pořadí seriálu, kterého se zatím zúčastnilo 60 závodníků v kategorii OPEN, 49 závodníků v kategorii STOCK, 46 závodníků v kategorii Hobby&True Hobby, 21 závodníků v kategorii Formule a 10 závodníků v kategorii GT. Celkem tedy figuruje ve výsledkové listině prvního ročníku seriálu 186 závodníků a závodnic! Do soutěže týmů se zatím zapojilo 40 týmů.

Závěrečný sedmý závod začne opět již den předem, tedy v pátek 12. dubna večer, volnými tréninky. Trénovat a přespat v prostorách haly ve vlastním spacáku a na vlastní karimatce budete moci zdarma:-) Čas otevření haly ještě upřesníme. V sobotu ráno bude vstup do haly od 7 hodin. Můžete se těšit opět na sedm závodních jízd – 4 kvalifikace a 3 finále! To vše v báječné atmosféře našich závodů:-)

""

Vyhlášení sezóny

Hned po skončení závodu proběhne dopočítání celkového pořadí a vyhlášení zimní sezóny. Na vyhlášení připravujeme opravdu krásné velké poháry. K tomu i pěkné ceny, které ale budeme mezi všemi účastníky vyhlášení losovat! Nejen vítězové si něco pěkného odvezou domů:-)

Na posledním halovém závodu nebude chybět samozřejmě Jarda Kopecký se zásobou náhradních dílů a modelářského zboží. Halový bar bude otevřen v pátek i v sobotu pocelou dobu akce. Opět se budete moci těšit na dobré jídlo i pití.

Na závodech se také dozvíte vše o letní sezóně Rebels Race na dráze v Náchodě.

Elektronické přihlášky | Propozice | Fotogalerie | stránky Team Rebels

Pro případné dotazy volejte na mobil 608 815 564 (Zdenda) nebo pište na beneszd@seznam.cz.

Celý Team Rebels se na Vás moc těší!