Včasné přihlášení na MČR do Rtyně s dárky (+ informace)

Zdeněk Beneš


Vrchol sezóny kategorie Electric Track (elektro onroad) je před námi. O posledním březnovém víkendu 29. – 31. března 2013 se uskuteční halové mistrovství ČR a budou korunováni mistři republiky v kategoriích Open, Stock 17,5z, Formule a GT. Užít si neopakovatelnou atmosféru MČR budou moci i závodníci v kategorii Hobby, kteří nepojedou o mistrovské tituly, ale jinak budou mít všechny výhody účastni na šampionátu.

Proč děláme Mistrovství ČR

Myšlenka Mistrovství ČR je poměrně jednoduchá – uspořádat velký závod se skvělou atmosférou a vysokou sportovní úrovní, na kterém se jednou za sezónu sejdou všichni závodníci naší republiky. A není to pouze o „TOP10“ pilotech, na MČR chceme mít opravdu všechny. Proto si můžete vybrat z oblíbených kategorií, které se na českých závodech jezdí. Vždyť není žádná hanba jet třeba finále C nebo D, když se na největším závodu pro všechny sejde třeba padesát Vašich soupeřů, Vašich kamarádů! Mistrovství je oficiálním závodem pod hlavičkou RC autoklubu ČR, z letního závodu se určuje i nominace závodníků na Mistrovství Evropy, případně světa.

Program víkendu

Mistrovský víkend začne volnými tréninky ve skupinách v pátek odpoledne od 17 do 22 hodin. V sobotu budou na programu dva měřené tréninky a pět kvalifikací. V neděli se budete moci těšit na trénink ve finálové skupině a pak tři finálové jízdy. O zábavu se v neděli před finálovými jízdami postarají holky (větší než v Holešově;-)) z taneční skupiny Balare, které si s vámi i rády zapózují při focení a vyhlášení výsledků. Na vyhlášení připravujeme echt dřevěné trofeje, ve výrobě jich je sedmdesát! Od Holešova, kde jsme rozdali 51 pohárů, nám přibyla kategorie Stock, takže letos to bude opravdu rekordní počet odměn:-)

Dárky pro včas přihlášené

I letos jsme pro ty, kteří se přihlásí včas a umožní nám tak v dostatečném předstihu objednat dost proviantu do halového baru, ale i zařídit další potřebné věci kolem, připravili pěkné dárečky. Po roce rozdáme zase oblíbené jmenovky s českou vlaječkou na karoserie a obléknete si pamětní trička s originálním designem našeho mistrovství.

Včas se přihlásit můžete do středy 13. března (včetně). Pro Vámi preferovanou velikost trička si ale musíte napsat nejdéle do pondělí 11. března (včetně) na email electric.track@rcacr.cz. Stačí napsat Vaše jméno a velikost trika. Jinak nebudeme moci garantovat, že na Vás zbyde přesně velikost, kterou máte. Děkujeme za pochopení.

Jak se přihlásit

Elektronické přihlášky jsou otevřeny na stránkách RC autoklubu ČR. Do přihlášky je potřeba vyplnit všechny požadované údaje. Pokud nevíte číslo Vaší licence, můžete do pole napsat „mám“ nebo něco podobného. Samozřejmě Vaše licence bude kontrolována při registraci k závodu. Proto si nezapomeňte včas Vaše licence na rok 2013 nechat potvrdit a hlavně ji vemte do Rtyně v Podkrkonoší s sebou!

Pokud byste nebyli členy žádného klubu, neměli tak závodní licenci, která je potřeba pro start v kategoriích Open, Stock 17,5z, Formule a GT, můžete si ji zařídit přes jakýkoliv klub registrovaný v RCAČR. Pokud byste měli zájem, můžeme Vám licenci zařídit přes klub Team Rebels a předat licenci přímo na závodech. Je to snadné a členství včetně licence RCAČR stojí pro rok 2013 600 korun. Žáci, kteří k začátku sezóny nedovršili 12ti let, mají licenci zdarma, tj. členství v RCAČR + licence je za 300 korun.

Pro vyřízení členství a licence přes Team Rebels volejte na telefon 608 815 564 (Zdenda) nebo pište na email electric.track@rcacr.cz.

Možnosti ubytování

V rámci sportovní haly ve Rtyni v Podkrkonoší jsou i prostory jako šatny, zrcadlový sál či klubovna, kde se bude moci přespat ve vlastním spacáku a na vlastní karimatce či nafukovací matraci. Každá noc v rámci MČR bude zpoplatněna 100 korunami za osobu. K dispozici bude po celou dobu sociální zařízení a sprchy.

Odkaz na solidní ubytovnu ve Rtyni v Podkrkonoší je zde. Je asi 100 metrů od haly.

Další možnosti ubytování jsou zcela na Vás. Určitě si každý najde to, co mu bude vyhovovat. Vyzkoušený je třeba hotel v Červeném Kostelci Černý kůň.

 

Shrnutí v bodech

– největší závod pro všechny se skvělou atmosférou a vysokou sportovní úrovní

– tři dny plné ježdění, dohromady až 16 měřených jízd!

– každý večer posezení v halovém baru s kamarády

– pro včas přihlášené pamětní trička a jmenovky na karoserie

– na vyhlášení připraveno 70 trofejí

– možnost ubytování přímo v hale za poplatek 100 korun/noc

– velká kobercová dráha 35×20 metrů s pěkným vyznačením

– dohled rozhodčích na všechny jízdy, ve finále i více rozhodčích na jednu jízdu

– vystoupení taneční skupiny, hostesky během finálového dne

– podrobnosti o systému závodu, startovném a technických pravidlech v propozicích (kategorie Hobby)

– všechny informace pak vždy najdete na stránce MČR

– případné dotazy pište na email electric.track@rcacr.cz nebo volejte na telefon 608 815 564 (Zdenda).

 

Bude to opět krásný víkend. Moc se za všechny, kteří se na pořádání tohoto mistrovství podílí, těším s Vámi opět na viděnou!

 

Zdenda Beneš
předseda sekce Electric Track v RCA ČR