Nedělní Rebels Race jako Warm-up na MČR

Zdeněk Beneš


Blíží se šestý letošní závod kobercové sezóny seriálu Rebels Race ve Rtyni v Podkrkonoší, na kterém bude postavena shodná dráha jako na Mistrovství ČR Electric Track, jež přijde na řadu o posledním březnovém víkendu. …

Pátý závod Rebels Race si užilo více jak sedmdesát závodníků v kategoriích Open, Stock 17,5z, Hobby&True Hobby, Formule a GT. Bylo pěkné sledovat samostatnou skupinu těch nejmenších, kdy se v kategorii Hobby sešlo 9 juniorů.

Šestý závod Rebels Race začne volnými tréninky již v sobotu večer, vstup do haly bude možný od 20 hodin, dráha bude připravena ve 21 hodin. Samozřejmě bude otevřen i bar v hale s pitím a něčím dobrým. Přespání do nedělního rána bude možné ve vlastním spacáku a na vlastní karimatce zdarma nebo v nedaleké ubytovně. Večerní trénink probíhá až do ranních hodin, všichni si opravdu hodně zajezdí!

V neděli 3. března se můžete těšit na další fajn závody v rodinném prostředí haly ve Rtyni v Podkrkonoší. Na programu budou čtyři kvalifikační jízdy a tři finále! Každá jízda je komentována a je hlídáno fair-play chování na dráze. Na pozadí bude hrát příjemná muzika, k obědu si budete moci dát dobré domácí jídlo v našem halovém baru. Při vyhlášení vylosujeme i tři vítěze RC cen v naší tombole.

Zároveň budete moci posbírat předposlední bodíky do celkového hodnocení seriálu, pro závěrečné vyhlášení máme připraveny krásné poháry a ceny! Poslední závod seriálu se pojede v sobotu 13. dubna.

O servis vašich modelů se bude starat nejen mechanik, ale pokud budete potřebovat, tak i Jarda Kopecký a jeho dobře zásobený modelářský obchod. O rady pro ty začínající se zase postarají Ti, kteří dnes patří ke špičce startovního pole v naší republice.

Proto přijměte pozvání na další Rebels Race!

Odkazy: propozice | elektronická přihláška | startovní listina | fotogalerie | video

Těšíme se na Vás

Team Rebels