Vánoční závod Rebels Race chce jet více jak stovka závodníků

Zdeněk Beneš


Vánoční závod Rebels Race začíná již zítra v pátek ve 20:30, kdy bude otevřena hala pro závodníky, kteří přijedou trénovat, oslavovat do našeho halového baru a užít si společné chvilky s naším koníčkem v příjemném domácím prostředí Orlovny ve Rtyni v Podkrkonoší. Páteční tréninky a přespání ve vlastním spacáku a na vlastní karimatce zdarma je samozřejmostí!

Páteční i sobotní trénink bude organizovaný a rozdělen dle kategorií, aby si začátečníci v kategorii Hobby&True Hobby a nekapotované formulky mohli v klidu zatrénovat a nedocházelo ke zbytečným kolizím s mnohem rychlejšími modely kategorie Open a dalšími. Proto každou celou a v půl budou mít Hobbíci a Formule svoji vlastní desetiminutovku. Ostatní čas pak bude volný pro zbylé kategorie. Prakticky to bude vypadat tak, že Hobby a Formule pojedou třeba od 22:00 do 22:10 a od 22:30 do 22:40. V sobotu ráno pak bude hlídán počet trénujících na dráze na max. počet 12 modelů na dráze a trénink bude řízen automatem. Modely k tréninku připravíte vždy do připravených boxů nalepených na koberci na dráze v části u hlavního vchodu do haly, z jiného místa nebudou modely na dráhu vyjíždět! Doufáme, že tyto pravidla budete dodržovat, aby nedocházelo ke zbytečným nedorozuměním a všichni si tak mohli i trénink užít a modely přežít:-)

V sobotu bude hala otevřena a rozsvícena světla v 6:30 ráno. Od té doby bude možný ranní trénink dle výše uvedených pravidel. Trénovat budeme do 8:30! Poté bude následovat rozprava, společné foto a start první rozjížďky je v plánu v 9 hodin. I při tak vysokém počtu závodníků je naší prioritou odjet všechny čtyři kvalifikace a následně tři finále. Při včasném začátku a dochvilnosti vás závodníků bychom to měli zvládnout i s rozumným koncem závodu;-)

Jak jsme slíbili, všichni si z našeho vánočního závodu odnesete dárečky:-) Tombola tentokrát bude probíhat jako na plesech. Ceny budou vystaveny a očíslovány, vy si pak v průběhu kvalifikací vylosujete z klobouku svoje číslo a cenu si budete moci v průběhu závodu vyzvednout. Můžeme prozradit, že součástí tomboly jsou třeba VIP skipasy na Černou horu.

Místo na parkování před a v okolí haly snad najdete bez problémů. Místa v hale na depa bude dostatek. Myslíme, že se všichni bez problémů poskládáte přímo okolo dráhy. Nemusíte si brát židle, ty pro všechny máme! Pro jistotu bude otevřen i zrcadlový sál hned vedle. Registraci k závodu budou moci provést ti, co přijedou v pátek, již během večera. Ti, co přijedou v sobotu ráno, se pak, prosím, přijďte zaregistrovat od 7 do 8 hodin! Rozdáme vám santovy čepičky a vánoční kamion personálních čipů (tolik jsme jich ještě nikdy nepůjčili).

Halový bar by měl být dostatečně zásobený po celý víkend. Tak uvidíme, jestli jsou na nás ve Rtyni připraveni:-) V pátek bude k snědku něco drobného, v sobotu pak normální mňamky z kuchyně;-)

"121227_rebelsrace_01"
Dráha pro vánoční závod – autor Dalibor Valder

Speciální vánoční závod si vyžádal i speciální dráhu, kterou nejrychleji zajel zatím Santa se svým sobím spřežením. Jak by ale řekl Radek Pavlíček, český dobrý Ježíšek by s kastlí BPA byl rychlejší;-) A jak rychlí budete Vy?

Moc se na všechny těšíme. Je to výzva, ale Team Rebels společně s Vámi to zvládne;-)

Na viděnou ve Rtyni. Pokud byste měl někdo jakýkoliv dotaz, neváhejte zavolat na mobil 608 815 564 (Zdenda).

Váš Team Rebels