PF2013 Team Rebels – oslava proběhne 29. prosince

Zdeněk Beneš


Máte rádi Vánoce a dobré závodění? Pak byste neměli chybět 29. prosince ve Rtyni v Podkrkonoší. Obrovská bezva dráha a 7 závodních jízd na pozadí jedinečné vánoční atmosféry – máme připraveny tradiční čepičky, stromeček i tombolu pro všechny! …

Celkově čtvrtý závod zimního seriálu Rebels Race se kvapem blíží, tak jako se blíží Vánoce. Letos si budete moci vychutnat skutečný vánoční závod až mezi svátky, v sobotu 29. prosince. Samozřejmě budete moci přijet do Rtyně již v pátek večer, kdy postavíme velkou kobercovou dráhu o rozměrech 35 x 20 metrů s bezpečným vyznačením a malou inovací. Trénink bude probíhat až do ranních hodin, odděleně budou trénovat třeba kategorie Hobby, aby se nepotkávaly na dráze velmi rozdílně rychlé modely! Samozřejmostí je možnost přespat ve spacáku a na vlastní karimatce! zdarma v prostorách haly. S Ježíškem máme domluven i otevřený bar v hale s příjemným sezením do nočních hodn;-)

U nás si zajezdíte o něco více – pojedeme jako tradičně čtyři kvalifikace a tři finále. Pro všechny jsou připraveny kategorie Open, Stock 17,5z, Hobby&True Hobby, Formule a GT. Mysllím, že to tentokrát bude velká bitva ve všech kategoriích. Účast totiž přislíbili i skvělí zadokolkáři z Moravy nebo výprava z Polska. A jak to ve Rtyni vypadá můžete vidět třeba v reportu z druhého závodu.

Vánoce máme rádi a proto je s Vámi chceme i oslavit. Přivítá Vás vánočně nazdobená hala, nebude chybět stromeček, pro každého účastníka santova čepička, při vyhlášení speciální diplomy a na úplný závěr i tombola s cenami pro všechny závodníky včetně RC věciček:-) Na pozadí budou hrát vánoční koledy, příslibena je i hosteska závodnice Míša ve vánočním oblečku:-O, jen toho kapra ve vaně už asi mít nebudeme:-)

Elektronickou přihlášku i propozice najdete na stránkách Team Rebels. Čas pátečního vstupu do haly bude upřesněn později. Pro nováčky i všechny ostatní je k dispozici telefon pro dotazy 608 815 564 (Zdenda). Na závodech nebude chybět obchod Jardy Kopeckého.

Na závěr bychom chtěli popřát všem krásné Vánoce, hlavně dostatek klidu na přípravu modelu na vánoční Rebels Race a těm, s kterými se ve Rtyni neuvidíme, hodně zdraví a štěstí v roce 2013!

Váš Team Rebels

Další informace naleznete ZDE.

""